Skip to content

5 Comentarii

 1. Raul
  aprilie 3, 2012 @ 7:49 pm

  Ce minunat ai descris aici sensul naturii… sa fiu sincer la fel stau si eu uneori… tot in camin si privesc natura cand raman singur si stau si mai uit la ea si nu ma satur sa o privesc, sunt un om rau si ma uit la cat de Bun si Milostiv e Dumnezeu cu mine ca imi arata a doua zi iarasi Soarele si Cerul cel albastru!
  Doamnea ajuta!

  Reply

 2. Albinuta
  aprilie 4, 2012 @ 4:57 am

  Doamne ajuta ,foarte frumos ai scris Mihaela,ai mare dreptate uneori uitam sa privim in jurul nostru sa vedem frumusetea naturii ,sa-l vedem pe Dumnezeu in tot ceea ce ne inconjoara (personalam patit-o intr-un an,treceam in fiecare zii pe langa doi meri si nu am observat cand au inflorit -mi-am dat sama abia dupa ce au inceput sa se scuture)
  „Dacă un om îmi zice că el nu crede în Dumnezeu fiindcă nu L-a văzut niciodată l-aş trimite să privească creaţia Sa, să se detaşeze de gândurile care îi robesc mintea şi să asculte natura care este vocea lui Dumnezeu.”-aici mi-am dat seama ca nu este chiar asa nu stiu daca toate persoanele care nu cred in Dumnezeu sunt la fel insa stiu ca daca i-as spune sotului meu aceste cuvinte nu ar face alceva decat sa rada de mine si cu siguranta nu ma va intelege (sau nu vrea )

  Reply

 3. mihaela G
  aprilie 4, 2012 @ 7:43 am

  Va multumesc!Albinuta sunt alaturi de tine cu tot sufletul.La Dumnezeu nimic nu este cu neputinta..si, cine stie?Talharul de pe cruce sa mantuit in ultima clipa

  Reply

 4. rotaru
  aprilie 4, 2012 @ 11:38 am

  Minunat articol! Vreau sa dau numai o intamplare: un calugar a iesit in oras si mergand alaturi de cineva, la un moment aude undeva, pe un petic de iarba un greiere care canta.Calugarul spune: „auzi ce frumos canta acest greieras”, la care persoana ii raspunde: „cum poti sa auzi un greiere in aceasta aglomeratie, forfota, zgomot de masini?”.
  Atunci calugarul raspunde: „depinde la ce iti este mintea”. Daca arunci un ban jos, ai sa vezi atunci cati oameni intorc privirea sa vada nu cumva el a pierdut banul? Acesta nu trece neobservat”.
  Am inteles de aici ca noi nu mai reusim sa vedem frumusetea creatiei lui Dumnezeu in tot ceea ce ne inconjoara: incepand cu oamenii care ne inconjoara, natura, vietatile…

  Reply

 5. Stoian Florin Ioan
  aprilie 4, 2012 @ 2:28 pm

  Foarte frumos, adevarul este ca pana la urma omul se simte cel mai bine in mijlocul naturii, acolo simte ca este aproape de Dumnezeu, avand in fata ochilor toata creatia Sa….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *