Skip to content

7 Comentarii

 1. andreea c
  septembrie 4, 2009 @ 7:37 pm

  :-)…Doamne ce frumos..mi s’a parut una din cele mai interesanate rubrici…multa bucurie! Doamne ajuta!

  Reply

 2. cin
  septembrie 4, 2009 @ 7:39 pm

  Foarte frumos! Mia placut foarte mult intamplarea cu betivul,care se pare ca nu era un simplu betiv :-)…in ce mod frumos lucreaza Dumnezeu! Mi-am amintit de o alta intamplare: Era a zi frumoasa si speciala de duminica in care am mers la o alta biserica(nu la biserica de parohie) sa ma impartasesc cu Sfintele Taine.Dupa ce m-am impartasit si s-a terminat si slujba am plecat spre casa.La 50 de m de biserica vazusem un batran pe care-l cunosteam din vedere.Pe acest batran il vazusem de vreo cateva ori cu Biblia in mana stigand prin piata sau pe drumuri catre femeile care erau cu pantaloni,sau vopsite sau cu parul scurt.Si pentru o clipa am gandit ca acum mie nu are sa-mi spuna nimic pentru ca aveam si fusta si esarfa pe cap :-).Si am continuat sa merg linistita numai ca mi-am scos telefonul din genata sa-l deschid.Si cand am trecut pe langa dumnealui numai il aud ca striga :”Nu iubiti lumea si nici lucrurile ei!”.In acel moment am gandit ca poate nu mi se adreseaza mie dar apoi a adaugat:”…ce Maica Domnului avea celular?”.Eu mi-am vazut mai departe de drum dar cuvintele lui mi-au ramas ca un ecou in mine:”Nu iubiti lumea nici lucrurile ei!”

  Reply

 3. D
  septembrie 4, 2009 @ 9:05 pm

  Da, fratilor. Dumnezeu ne vorbeste prin oricine si prin orice. Un betiv, un copil, chiar si un animal. Noi sa avem inima deschisa. Caci El face orice pentru a ne aduce la El.

  Reply

 4. Dan
  septembrie 4, 2009 @ 9:41 pm

  Frumoasa relatarea povestita de tine sora Cin, si de mare folos. Mi-a asternut pe chip un zambet larg. Poate ca acel batranel haios era chiar un nebun pentru Hristos al zilelor noastre. Nu se stie niciodata cu cine avem de-a face…si in general noi trecem muti, surzi si orbi pe langa margaritarele lui Dumnezeu. Bine ca ne mai trag ei de maneca… 🙂

  Reply

 5. D
  septembrie 4, 2009 @ 9:51 pm

  Pe la p. Savatie mai intalnesti intamplari de genul asta. 🙂

  Reply

 6. veronica
  septembrie 6, 2009 @ 3:03 am

  Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cei ce va faceti timp sa va ocupati si de suflet. Minunat!!! Extraordinar de insufletitor ceea ce dezbateti voi aici. Rog pe bunul Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc, nu-i al meu sa judec;unul singur e adevarat Judecator-Dumnezeu; dar nu stiu de ce am eu impresia ca tot mai putini tineri sint preocupati de aceasta importanta tematica.Valul puternic al lumii acesteia i-a luat pe cei mai multi si pribegesc sarmanii prin intunericul acesta dens al pacatelor. Ori e goana nebuna dupa bani, care le fura tot timpul si nu mai au un strop de ragaz sa se gindeasca la Dumnezeu, ori e cealalta pacoste prin care satana vrea sa ne rupa de Dumnezeu- placerile trupesti.Aceste preocupari umple viata lor si nu mai ramane timp pentru mintuire. Cred ca de aceea ma impresioneaza zelul vostru, dragi tineri si vreau sa va spun ca va admir foarte mult. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va intareasca credinta atit de fierbinte incit sa ramineti uniti cu El pentru totdeauna. Amin. Doamne ajuta!!!

  Reply

 7. Fereste-te de judecata cea ind
  octombrie 19, 2009 @ 9:56 am

  […] “-)umnezeu nu se impiedica de nimeni!” […]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *