Skip to content

6 Comentarii

 1. Laura Stifter
  mai 8, 2014 @ 9:15 pm

  Hristos a înviat!
  Vă felicit din toată inima!
  Voi promova acest anunţ pe grupurile teologice de pe Facebook şi Yahoo unde sunt înscrisă.
  Dumnezeu să vă binecuvinteze, dragi prieteni!

  Reply

 2. Claudiu Balan
  mai 9, 2014 @ 7:16 am

  Mulțumim Laura.
  Să dea Dumnezeu să fie de folos.

  Reply

 3. Daniel
  mai 9, 2014 @ 10:11 pm

  Nu inteleg de ce aceasta carte promoveaza casatoria „de tanar”. Nu iti faci decat probleme prin intemeierea unei familii pana nu ai stabilitate financiara si independenta

  Reply

 4. daniel
  iunie 17, 2014 @ 8:16 am

  Doamne ajuta
  da feciorie pana la unsurat ,dar cu cine cu maimute de biserica ,ciudate ,capoase ,si cu multa alte defecte ,ca nu vezi una ok.
  iar fecioria este buna pana la insuratoare dar ca acest licru ar unii mai bine cuplurile asta nu este testata ,apoi de ce exista divorturi ortodoxe?
  si biserica are ale ei minciunele dar multi prosti le iau litera delege.

  Reply

 5. Mihai Pura
  iulie 21, 2014 @ 7:18 pm

  Zozzy, in prima epistola catre Corinteni, apostolul Pavel scrie:
  [quote]Celor ce sunt necăsătoriţi şi văduvelor le spun: Bine este pentru ei să rămână ca şi mine. Dacă însă nu pot să se înfrâneze, să se căsătorească. Fiindcă mai bine este să se căsătorească, decât să ardă. [/quote]

  Deci iata care este un posibil motiv pentru a recomanda casatoria. Decat tinerii sa arda de dorintele sexuale si sa cada in desfranare, este mai bine sa se casatoreasca, astfel incat sexualitatea sa isi gaseasca implinirea potrivit voii lui Dumnezeu.

  Reply

 6. Dan Tudorache
  iulie 22, 2014 @ 6:28 am

  ”Stabilitate financiară” este o expresie foarte relativă. Prin ”stabilitate financiară” cineva poate înțelege doar un simplu servici, altcineva înțelege un servici cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, altcineva înțelege să aibe strânși și câțiva bănuți ”just în case”, iar altcineva înțelege să aibe și casă, mașină… și rezervă în cont… pentru stabilitate. Iar alții, oricât de bine ar sta material… nu se simt în siguranță pentru că ”oricând poți fi dat afară în zilele astea”
  Ori să fim realiști: până la ”stabilitate financiară” trece și tinerețea și rămâi și singur.

  Până una alta, căsătoria de tânăr nu împiedică pe nimeni să aibe un servici, ci din contra, îl motivează să aibe unul, să nu mai stea pe spinarea părinților.

  Căsătoria este o responsabilitate enormă, ori asumarea unei responsabilități te maturizează. În plus, căsătoria de tânăr răspunde și unei necesități biologice: la vârsta asta de 23-25 de ani deja tinerii sunt în miezul arderilor hormonale, ori fără cadrul familiei vedem prea bine ce se întâmplă: vagabondaj sexual, BTS și mai ales avorturi ca urmare a ”sarcinilor nedorite”.
  Zozzy, sunt o mie de motive pentru care căsătoria de tânăr și niciun argument pentru amânarea ei peste ”ceasul” biologic, sau până la vreo iluzorie stabilitate financiară.
  Căsătoria nu e piedică…. e ajutor în doi, și unde-s doi puterea crește.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *