A doua ediție a cărții “Mii de tineri își păstrează fecioria până la căsătorie”

Hristos a înviat!

Dragilor, cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit ca înainte de Paști, împreună cu Editura Filos să scoatem a doua ediție a cărții „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”. Este o ediție îmbunătățită și o apariție grafică mai serioasă, care vine să susțină, sperăm noi, creșterea firavă a acestui proiect.

Cartea este un demers pentru susținerea familiei și încurajarea tinerilor să trăiască după poruncile lui Dumnezeu, să se căsătorească de tineri, și să aibă o viață de familie care să-i ducă cu siguranță pe drumul mântuirii.

Această ediție are în plus:

  1. Binecuvântarea Preasfințitului Ambrozie – Episcopul Giurgiului.
  2. O prefață scrisă de domnul Virgiliu Gheorghe, pentru a-i încuraja pe tineri să trăiască curat, și aproape de Dumnezeu.
  3. 9 mărturii în plus, 7 la fete și 2 la băieți, pe care le-am așezat la final, tocmai pentru a păstra ordinea din prima ediție.
  4. Un font mai mare pentru întreg conținutul. Mai mulți cititori ne-au spus că în prima ediție corpul literei era prea mic, și anevoios de citit.
  5. Am corectat greșelile de ortografie care ne-au scăpat în prima ediție.
  6. Carte are acum 380 de pagini și o copertă mată.
  7. Cartea are ca parteneri: Provita București și Revistei Familia Ortodoxă.

Cartea „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorieeste dedicată tuturor adolescenților începând cu vârsta de 12 ani, dar și părinților, profesorilor, preoților și tuturor celor implicați în educația lor.

Cartea are două părți distincte, dar care se completează în abordarea subiectului: articole și mărturii.

Articolele tratează problema sexualității și a relațiilor intime din perspectiva provocărilor la care sunt supuși astăzi tinerii.

Mărturiile sunt trimise de tineri pe adresa de email a site-ului nostru și publicate deja pe site în ultimii ani. Ele pot fi citite și direct pe site în cadrul campaniei derulate pe site-ul nostru: „Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie.

Cartea o puteți cumpăra trimițându-ne un email la adresa editura@ortodoxiatinerilor.ro și noi o vom trimite prin Poșta Română în sistem ramburs (plătiți cartea atunci când o ridicați de la oficiul poștal). Carta poate fi achiziționată și din unele librării ortodoxe din țară.

100 de cărți se distribuie gratuit prin poștă, pentru primii 100 de cititori care ne trimit mărturia lor în cadrul campaniei “Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie.” Mărturia trebuie să aibă minim o jumătate de pagină A4, adică cel puțin 20 de rânduri la un font de maxim 12px. Așteptăm mărturiile voastre pe adresa: contact@miidetineri.ro După publicarea mărturiei pe site, vă trimitem cartea în dar.

Prețul cărții pe site diferă în funcție de numărul de exemplare achiziționat:

Între 1 și 5 bucăți – 15 lei / bucată + 10 lei taxe poștale

Între 6-10 bucăți – 13,5 lei / bucată (transport gratuit)

Între 11 și 20 de bucăți – 12 lei / bucată (transport gratuit)

Între 21 și 30 de bucăți – 11 lei / bucată (transport gratuit)

Între 31 și 40 de bucăți – 10 lei / bucată (transport gratuit)

Între 41 și 49 de bucăți – 9 lei / bucată (transport gratuit)

Peste 50 de bucăți – 7 lei / bucată (transport gratuit)

Așteptăm comenzile dumnevoastră la adresa editura@ortodoxiatinerilor.ro

Când trimiteți comanda prin email vă rugăm scrieți numele complet al persoanei care va ridica de la poștă pachetul și adresa de corespondență exactă la care vom trimite pachetul.

Pentru orice alte detalii ne puteți contact astfel:

Telefon: (004) 0740.004.215

Persoana de contact: Claudiu Balan