Skip to content

5 Comentarii

 1. Iustin
  mai 13, 2016 @ 3:27 pm

  Bine ați făcut că ați publicat acest film ca să fim conștienți și mai mult despre ce se vorbește de fiecare dată când se propune și la noi în școli această pervertire a copiilor. Eu sunt catolic și în astfel de probleme cred că ar trebui să lăsăm deoparte orice dispută confesională și să fim uniți indiferent de confesiune pentru a face ca în cele din urmă, prin unitate să ne asigurăm că cei mici (eu încă nu am copii) sunt lăsați în pace să respecte învățăturile lui Iisus Hristos, care atât de mult a îndrăgit copiii, spunând „Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți, căci a unora ca aceștia este Împărăția Cerurilor”. Noi suntem datori să nu lăsăm pe nimeni să îi oprească pe copii să meargă la Iisus. Da, Iisus iubește atât de mult copiii tocmai datorită purității, inocenței lor, iar noi ca și adulți suntem datori să apărăm acestea. De aceea cred că uniți vom reuși! Dacă aveți propuneri în care tineretul catolic poate veni alături de cel ortodox și nu numai pentru a face ceva în privința aceasta, sunt deschis la propuneri. Mă bucur că țineți învățătura creștină în conștiința celor care vă urmăresc.

  Reply

 2. Dan Ilie Baterica
  mai 16, 2016 @ 9:13 pm

  Un studiu din 2013 relateaza un aspect socant in SUA : 110 milioane de americani au boli cu transmitere sexuala! ” Researchers found there were about 110 million STIs in U.S. men and women that year, 20 percent of which – or 22.1 million – were in young men and women ages 15 to 24. Of those infections, 19.7 million were new that year, and half of them occurred in men and women under 24. Human papillomavirus (HPV), which can cause cancer, was the most common STI in terms of overall prevalence and newly reported infections.
  The numbers may also underestimate the true number of infections, the researchers said.”
  http://www.cbsnews.com/news/cdc-110-million-stds-among-us-men-and-women/

  Asadar asta e rezultatul atator ani de educatie sexuala! Pe cat de simpla pe atat de dureroasa concluzia studiului. Oare ce rezultate mai asteapta de la actualele programe de educatie sexuala in SUA? 200 milioane de oameni bolnavi? 250 milioane? Credeti ca la noi va fi altfel daca se implementeaza aceste programe?
  insistenta cu care inca promoveaza aceste programe dovedeste rea intentie. Nu mai au prezumtia de nevinovatie, nici de prostie. S-a dovedit esecul programului… trebuie schimbata abordarea. Si populatia din pacate da dovada de superficialitate, oamenii se complac in acest libertinaj ca intr-o betie a mintii si sufletului!

  Reply

 3. LuciaS
  mai 17, 2016 @ 12:38 pm

  De educația sexuala implementată oficial in școlile din Marea Britanie am fugit in Romania, ca al meu copil sa fie ferit măcar pana va mai creste putin de imagini/filmulețe deocheate le numesc eu. E minunat ca in Romania cei care vor sa fie informați au aceasta deschidere. Insa inca nu m-am obișnuit ca sunt atat de multi parinti care inca spun „lasa copilul sa știe de toate”… Iertati-ma, nu ma pot abține, eu o numesc o indobitocire de masa. In MB am vazut si simțit pe pielea mea ce-nseamnă acest „lasa copilul sa știe de toate”, săracii copii nu-si pot controla stările, gândurile date de aceste informații despre sexualitatea omului, si dintr-un comportament inocent si jucăuș se transforma într-un comportament de hartuire.
  Recent am întâmpinat o problema la scoala unde învață copilul meu, problema care poate sa apăra la orice scoala unde se preda informatica si se accesează Internetul ca mijloc de învățare. Eu mi-am învățat băiatul ca e rusine sa stai nud si ce vede el prin oraș știe ca nu trebuiau puse acolo ca e rusine. Inca nu a vazut reviste/ziare cu nuduri. Are 9 ani. Așadar a venit într-o zi acasă si mi-a spus ca un fel de oau ca a vazut la ora de info o femeie goală..la scoala.. Anul trecut am avut cateva discuții cu dna profesoara de info prin care i-am spus ca nu e inca vârsta ca cei mici sa aiba acces la internet. Doamna m-a asigurat ca sunt filtre si nu exista riscul sa apăra imagini interzise. M-am uitat si eu pe programa si din nefericire au voie sa folosească Internetul. Felul in care au găsit colegii lui aceasta femeie goală a fost foarte facil, le-a trebuit doar putina curiozitate unora. Copiii trebuiau sa caute poze cu anotimpuri pe Google, astfel ca au dat de ex toamna pe Google, imagini si cel curios a găsit in imaginile de mai jos si o femeie goală in peisaj. Am anunțat invatatoarea care a stat de vorba cu profesoara de info si nu s-a rezolvat nimic, din contra, s-a simțit jignita ca a venit copilul la părinte sa-i spună de nud si nu s-a dus la ea..ca ea nu poate urmări 30 de copii si ca oricum sunt femei dezbrăcate pe toate gardurile prin oraș. Planul e sa merg la directorul școlii, dar nu cred sa găsesc o atitudine mai fireasca decat cea a profesoarei de informatica.
  Întrebare: scoțând din calcul mutarea copilului la alta scoala, ce pot face? Au mai fost implicați inca 2 copii, iar majoritatea parinților sunt de genul acesta ca nu e mare lucru o femeie goală.
  E minunat ca avem acces la informație, insa practic ce putem face cand o instituție ne încalcă drepturile de părinte?

  Reply

 4. Claudiu Balan
  mai 18, 2016 @ 4:21 am

  Lucia, eu cred ca nu ne putem feri copii in totalitate de tot ce este urat in societate, dar il putem invata ce sa faca si cum sa se raporteze la acest rau. Tocmai aici e provocarea… Altfel i-am tine pe toti inchisi in sate la tara.

  Ii putem arata cum vede Dumnezeu lucrurile, cum a lasat rusinea in firea omului, ce este intimitatea unui om, si cum astazi unii oameni din cauza departarii de Dumnezeu ajung sa faca lucruri urate…

  Reply

 5. LuciaS
  mai 19, 2016 @ 8:08 am

  Sunt de acord ca asa putem sa-i protejam pe termen lung cat timp nu au acces prea aproape de aceste imagini. Imaginile de pe strada, din reviste pot fi explicate cum ca asta este societatea. Dar ce te faci cand se întâmpla la scoala? Ii spunem copilului ca asa este si scoala? Atunci cred ca apare pericolul sa le confunde si ori nu mai vede o rusine in nuditate, ori interesul sa mai învețe scade..
  In Scotia am avut aceasta discuție cu o prietena al carei copil de 11 ani stătea ascuns in camera cu prietenul lui uitându-se pe o tableta cu poze deochiate. Deci copilul, desi se uita, știa ca e rusine, dar curiozitatea era prea mare. Apoi la scoala a învățat la aceeasi vârsta cum arată relațiile intime intre parinti si ca de la 16+ ani e voie, le dădea „dezlegare”. Si săracul copil trimis de parinti creștini la scoala, pe cine sa creadă? Eu vad un conflict serios aici intre educația parinților si cea din scoala, vedeți si voi?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *