Skip to content

6 Comentarii

 1. alexandra
  mai 25, 2013 @ 1:14 pm

  parca si la noi EBA vroia sa legalizeze drogurile :)) mda,nu ii placea ca fumeaza ilegal.

  Reply

 2. Claudiu Balan
  mai 25, 2013 @ 1:18 pm

  Tocmai de aceea am pus acest articol, pentru cei care încă mai susțin legalizarea prostituției în țara noastră. Efectele sunt evidente și clare. Nimic de zis în plus.

  Când Biserica Ortodoxă atenționează că legalizarea prostituției este un mare păcat și va afecta grav societatea și neamul, atunci e acuzată că este învechită și nu se adaptează vremurilor.

  Nu vrem să ascultăm de BIserică și de Dumnezeu, vom asculta de sociologi, medici și polițiști care ne vor confirma cât de gravă este situația în statele care au legalizat desfrânarea.

  Reply

 3. sdaniel
  mai 26, 2013 @ 11:04 pm

  E o greseala in articol, in Olanda prostitutia este legala inca din anul 1830, adica de aproape 200 de ani, nu din anul 2000. Probabil se refera la faptul ca in anul 2000 a aparut o noua lege in domeniu, care scoate de sub incidenta legii si proxenetii, nu numai prostituatele.
  In rest, Olanda este o tara superba.

  Reply

 4. Laura Nicoleta
  mai 27, 2013 @ 7:32 pm

  Nu prea se vede cat de superba e Olanda.

  Legat de prostitutie, a se vizita acest site:

  http://www.antiprostitutie.ro/

  Reply

 5. sdaniel
  mai 27, 2013 @ 7:47 pm

  Laura Nicoleta
  Chiar este o tara superba. Gandeste-te la ce istorie au, cultura, educatie. Gandeste-te la ce opere de arta au creat artistii olandezi. Gandeste-te la arhitectura superba a oraselor olandeze. Gandeste-te la faptul ca aceasta natiune a avut ambitia, talentul si tehnologia sa invinga apele…etc.
  Cum spuneam mai devreme „in rest, Olanda este o tara superba”.

  Reply

 6. Dan Tudorache
  mai 28, 2013 @ 7:32 am

  Laura, în articol se face o critică despre starea duhovnicească și promiscuitatea socială a Olandei (în special Amsterdamul) iar Daniel a adus un elogiu Olandei în ceea ce privește istoria ei, arta și cultura ei (excepție educația care într-adevăr nu are de ce să fie lăudată, atâta timp cât a dus la legalizarea de droguri și pornografie). Deci nu sunt în contradicție cele două vederi asupra Olandei, cu excepția educației, după cum am arătat mai sus. Dacă în Olanda se întâmplă ce se întâmplă asta nu înseamnă că în această țară nu sunt și nu au fost lucruri demne de admirat.
  Oricum, din punctul meu de vedere eu nu aș sta într-o țară dezvoltată economic dar falimentară la moralitate. Vorba ceea, mai bine sărac și curat. E drept, noi românii de multe ori îi concurăm pe olandezi în imoralitate dar măcar nu ne-am tăiat craca de sub picioare de tot (Biserica).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *