Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Una dintre minunile Sfântului Nicolae, care a creat multă tulburare în rândul comuniştilor, încordaţi foarte tare în a o ascunde şi a o trece în uitare, a fost cea petrecută în ziua de 31 decembrie 1955, în localitatea rusească Kuibisev (actuala denumire a localităţii este Samara), pe strada Cikalov, nr. 84, 31. Pentru detalii ascultați înregistarea de mai jos:

A fost realizat și un film artistic pe baza acestei întâmplări. Filmul îl puteți vedea aici: Minunea.

Vă invităm să ascultați o nouă emisiune "Tinerii în Biserică" care va fi difuzată de acum înainte la Radio Ortodoxia Tinerilor. Mulțumim Danei Săilă pentru vocea minunată și pentru ajutor. Subiectul este unul foarte important pentru noi creștinii: Știa Dumnezeu că Adam va păcătui înainte de a face lumea?

De astăzi începem cu ajutorul lui Dumnezeu să publicăm emisiunile de la Radio Ortodoxia Tinerilor și aici pe site, ca să le puteți asculta în tihnă, oricând vreți, fără a aștepta ora lor de difuzare. Pe viitor, vom face un site separat radioului și acolo le veți găsi pe toate. Ascultare plăcută.

Emisiunea de mai jos este o radiografie excepțională a Crăciunului astăzi, făcută de dragul nostru Părinte Stephen Freeman.

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești