Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor, vă invităm să ascultați un cuvânt plin de putere al Părintelui Ioan Iovan, mărturisitor în temnițele comuniste, despre râvna de a sluji lui Dumnezeu, de a sta în Biserica lui Sfântă.

Dragilor, astăzi 28 noiembrie 2014, Biserica Ortodoxă Română îl pomenește pe Părintele Arsenie Boca, marele sfânt al neamului nostru, trecut la Domnul acum 25 de ani. Bucurați-vă de hrana tare pentru suflet. Audiție plăcută!

Vă invităm să ascultați cuvântul plin de har al Părintelui Ioan Neagoe de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, ținut tinerilor din Asociația Ortodoxia Tinerilor adunați cu ocazia taberei din Vatra Dornei (27 iulie - 3 august 2014). Întâlnirea a avut loc la Mănăstirea Sihăstria Rarăului în data de 1 august 2014, la începutul Postului Adormirii Maicii Domnului.

Vă invit să ascultați o conferință plină de har a părintelui Ioan Iovan către teologi și mireni, ținută la Facultate de Teologie Ortodoxă din Sibiu, în anul 1996.

Detalii pe ioaniovan.ro

Află mai multe detalii despre părintele aici: www.ioaniovan.ro

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești