Skip to content

1 Comment

 1. Laura - cu intrebari multe
  mai 23, 2023 @ 10:45 am

  Imi plac variantele lui sunt incercari are cateva puncte de vedere bune, insa lipsesc si destule. Lipseste istoria si practica totul e pe teorii.Faptul ca lipsesc demonstreaza ceva: ca nu mai avem lideri care sa atinga perfectiunea si sa il indrume pe om drept si daca ar vrea sa fie caci nu poti lumina mai mult decat esti luminat tu insuti..

  In primul rand se ia aparitia in timp a vaccinurilor care a fost in 1950. S au dovedit a fi incapabile aceste vaccinuri sa puna capat unei epidemii. Concluzia e simpla.
  A doua bucata e cum s au straduit firmele farmaceutice sa puna mana pe aceste nano lipide circulante prin corp de 10 ani (caci orice faceau stateau in corp si nu reuseau sa circule erau statice) si cand au descoperit cum s au imbulzit pe prototip adica in 2018. Un an mai tarziu apare pandemia.
  Daca citesti siteuri americane vei vedea ca aceste vaccinuri sunt aprobate de urgenta. Adica direct in testare pe oameni cu amenintari ca nu se va termina veci pandemia.
  Acest abuz ar trebui sa zica ceva constiinte umane.

  Oricine testeaza pe el la un an de la descoperire are mult curaj.
  In al treilea rand sa ii numesti ultra religiosi pe cei inspirati de Duhul Sfant care au vb despre vaccin din timp e nasol. Nici macar unul care i a criticat pe sfinti nu a ajuns sufleteste bine(din oameni apropiati ma refer..) si toti care au ascultat acum se bucura ca au rezistat.
  In al patrulea rand vad o usuratate in asumarea responsabilitatii gen stil vechi: daca nu stiu, nu sunt responsabil si deci nu ma va judeca asa aspru. Fara sa ia in calcul daca PUTEA cu un efort consinderabil sa afle. Altfel e lene. Un singur om dintr un miliard daca poate afla adevarul e destul, inseamna ca pot mai multi.

  Bineinteles ca nu a putut sa prevada viitorul daca nu a stiut nimic despre trecut si anume ca acest nou tip de vaccin e defapt o lansare si o normalizare ca toate vaccinurile sa fie de tip mRNA. De acum incolo cele clasice vor fi incet inlocuite si gata cu ele.
  A presupus (baniuesc) ca e doar un vaccin si pandemia s a incheiat si e gata se va uita de nebunie. Nimic mai fals. Nu i gata nimic.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *