Gicu: „Eu dintotdeauna am vrut sa ma pastrez pentru casnicie, ea la fel”

Am avut o singura femeie in viata mea cu care m-am culcat si nu mi-a parut rau, desi stiam ca este pacat sa faci asa ceva inainte de casnicie, dar credeam ca ma iubeste si vom gasi o cale sa fim impreuna si prin casnicie. Relatia a durat aproape 3 ani. Ne-am despartit, nu din motive sexuale ci din altele, datorate secolului XXI : ritmuri de viata diferite, eu eram mai vitezoman, ea stagna.

Acum sunt intr-o relatie de aproximativ 2 ani cu o fata minunata care ma iubeste enorm, este crestina, se duce la biserica, se roaga, se spovedeste, se impartaseste si face tot ce un bun crestin stie ca trebuie facut ca sa ii placa lui Dumnezeu.

Eu dintotdeauna am vrut sa ma pastrez pentru casnicie, ea la fel. Fiecare relatie a noastra care a inclus si sexul s-a terminat. Noi doi am decis sa nu facem nimic pana cand nu depunem juramantul de fidelitate in fata lui Dumnezeu, pentru ca astfel vom fi mai puternici si vom place Lui. Desigur, unele nopti se mai lasa peste noi, ne sarutam, ne jucam, ne alintam, dar doar atat. Chiar si jocul acesta are farmecul lui. Ne iubim si ne respectam unul pe celalalt chiar mai mult, pot sa spun, decat alte cupluri, pentru ca stim sa ne ascultam si stim cand sa ne oprim, cand devenim prea implicati, cand ne zboara mintea, etc.

Sunt sigur ca o sa merite sacrificiul pe care il facem.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gicu Lopi

(Visited 19 times, 1 visits today)