Skip to content

14 Comentarii

 1. Roxana
  mai 12, 2014 @ 2:28 pm

  Nu stiu daca e o coincidenta sau nu,dar daca sunteti atenti la prestatia acestui „concurent” pe internet, are numarul 6 in concurs…

  Reply

 2. Dan Tudorache
  mai 12, 2014 @ 2:47 pm

  Nu cred că e cazul să facem o interpretare din asta Roxi. E pur și simplu un număr de concurs.
  Principial vorbind nicio cifră nu are ceva diabolic în ea. Nici măcar 666.
  Numărul 666 va fi diabolic (istoric vorbind) doar în momentul în care va avea asociat ca intenție/mesaj lepădarea de Hristos.

  Reply

 3. sdaniel
  mai 12, 2014 @ 4:18 pm

  Haideti sa-mi asum eu rolul de a echilibra putin balanta.
  Imi cer scuze ca o fac la un articol extrem de reusit si binevenit, o sa ma aplec doar asupra unor 2 aspecte care pot fi discutate:
  1) Nu e corecta demonizarea Uniunii Europene pentru un singur aspect al politicii sale, pentru ca vorbim de o constructie politica care de peste 60 de ani mentine o pace si o stabilitate in Europa cum nu a mai existat vreodata. Nu mai vorbesc de o viata mai lunga, mai prospera si mai libera a cetatenilor europeni comparativ cu orice regiune/tara de pe glob (cu cateva exceptii, gen Japonia, Noua Zeelanda etc.).
  Sa ne readucem aminte una din definitiile UE:
  „Uniunea Europeană însăși este fondată pe valorile respectului pentru demnitatea umană, libertate, democrație, egalitate, domnia legii și respectul pentru drepturile omului, inclusiv drepturile minorităților naționale în societatea în care pluralismul, ne-discriminarea, toleranța, justiția, solidaritatea și egalitate între femei și bărbați prevalează.”
  Mi se pare un tel nobil si pe care il sustin cu draga inima.
  Referitor la concurs, nu UE s-a dus si l-a selectat pe transexual sa participe, nu UE l-a imbracat si aranjat sa semene cu Iisus Hristos si nu UE l-a votat. Asta au facut oamenii simpli. Stiu, e incredibil ca o tara ca Austria, unde muzica inseamna Mozart, Strauss si alti imensi compozitori a ajuns sa fie reprezentata de un asemenea kitsch dezgustator…Ideea e ca unele afirmatii din articol (seamana cu cele ale Rusiei lui Rogozin si Putin) intra in zona teoriilor conspiratie si a demonizarii unei entitati unice in lume, ma refer la afirmatii gen:
  ” încearcă astăzi conducătorii Europei este o legalizare a răului”
  „singura şansă a mai-marilor UE este doar înlocuirea Adevărului cu minciuna şi cu cel ce este tatăl minciunii, diavolul”
  „Eurovision … mijloc de propagandă a perversiunii organizate, a cărei miză finală este răsturnarea tuturor valorilor morale ale umanității”
  „relele intenţii ale unora dintre conducătorii ei (Europei)”
  „Dragilor, cultura, festivalurile internaţionale, concursurile, simpozioanele, şi alte manifestări culturale, sunt de ceva vreme instrumente politice care se supun direcţiei agendei anticreștine a mai marilor UE.”
  „UE are ca țel legiferarea celor mai mari perversiuni, la modul cel mai explicit cu putință”
  Principalele teluri si politici ale UE sunt de departe cele economice, citind articolul ai zice ca singurul scop al UE este instaurarea iadului pe pamant.
  2) Se face foarte des asocierea dintre deviantii sexuali si infractori, citez:
  „Și un criminal … poate avea talent la muzică”
  „Nimeni nu contestă talentul muzica al unui homosexual … nici aptitudinile fizice ale unui violator”
  Diferentele intre acesti devianti si criminali/violatori sunt imense. Unii comit un pacat/un act imoral alti comit infractiuni de omor sau viol. Homosexualii nu te alearga cu cutitul sa iti ia gatul in parc.
  In rest sunt de acord cu voi, ba chiar ati fost finuti la unele aspecte. Da a fost un show grotesc si nu voi mai privi in viata mea vreun Eurovision (protestez schimband canalul). Da, asemenea oameni nu ar trebui sa apara la televizor in fata copiilor. Da, faptul ca transexualul l-a imitat pe Iisus Hristos prin chip si unele gesturi ar trebui sa fie motiv de chemare in judecata pentru ofensa adusa religiei crestine si adeptilor ei. Da, LGBT-istii au cam toate drepturile posibile, asta deja este sfidare/provocare sau, mai rau, este o reclama pe care o fac in favoarea unei deviatii sexuale (si unde copiii sunt cei mai expusi).

  Reply

  • cristirg
   mai 12, 2014 @ 5:41 pm

   [quote name=”sdaniel”] Nu e corecta demonizarea Uniunii Europene pentru un singur aspect al politicii sale, pentru ca vorbim de o constructie politica care de peste 60 de ani mentine o pace si o stabilitate in Europa cum nu a mai existat vreodata. Nu mai vorbesc de o viata mai lunga, mai prospera si mai libera a cetatenilor europeni comparativ cu orice regiune/tara de pe glob (cu cateva exceptii, gen Japonia, Noua Zeelanda etc.).
   Sa ne readucem aminte una din definitiile UE:
   „Uniunea Europeană însăși este fondată pe valorile respectului pentru demnitatea umană, libertate, democrație, egalitate, domnia legii și respectul pentru drepturile omului, inclusiv drepturile minorităților naționale în societatea în care pluralismul, ne-discriminarea, toleranța, justiția, solidaritatea și egalitate între femei și bărbați prevalează.”
   Mi se pare un tel nobil si pe care il sustin cu draga inima.
   [/quote]

   „O, fraţii mei, Europa a lepădat cunoaşterea lui Dumnezeu şi a primit necunoaşterea omenească! Ce nebunie, câtă întunecare! După Europa ne-am luat şi noi. Pentru aceasta, am pătimit cumplit. Oare ne vom înţelepţi? Oare vom avea înţelepciunea şi curajul să ne întoarcem din rătăcire pe calea cea dreaptă, înaintea Europei şi fără Europa? Aceasta este întrebarea de viaţă şi de moarte pusă acum înaintea noastră. Să apucăm, dar, pe calea părinţilor noştri, şi nu ne vom înşela. Să ne întoarcem la credinţa cea dreaptă şi să lepădăm ştiinţa cea mincinoasă, şi nu ne va părea rău. Să fim oameni, nu maimuţe, şi Dumnezeu ne va primi ca fii ai Săi. Amin.

   Că omenirea Europeană a făcut legământ cu moartea şi învoială cu iadul, este cel mai vădit lucru dintre toate cele petrecute în istoria lumii în ultimele două sute de ani. Europa întreagă duhneşte a moarte. Universităţile Europene propovăduiesc moartea. Cărturarii Europeni descriu moartea. Oamenii de ştiinţă Europeni fac moartea nemuritoare. Politicienii Europeni lucrează pentru moarte. Dascălii Europeni sădesc moartea în sufletele tinerilor. Imperialiştii Europeni răspândesc moartea în întreaga lume. Revoluţionarii Europeni poartă stindardul morţii. Europa modernă este sinonimă cu moartea. Nu vrea să ştie de viaţa de după moarte.

   Fraţii mei, moartea a crescut şi s’a răspândit peste omenirea Europeană precum iarba peste leşurile putrede. Tragedia Europei stă în aceea că a ales împărăţia morţii, pe care o crede veşnică, şi a lepădat împărăţia Vieţii veşnice. A făcut legământ cu moartea. Iar de îndată ce s’a legat cu moartea, s’a legat şi cu iadul şi cu cele ale iadului, adică cu minciuna, cu viclenia, cu răpirea, cu cotropirea, cu uciderea, ura şi mândria, cu toată trufia şi toată duhoarea de mormânt.

   Moarte, moarte veşnică – aceasta ar putea scrie, pe drept, deasupra tuturor porţilor prin care se intră în Europa. …Vreţi cu Europa, tovarăşa morţii, sau cu Hristos, împăratul vieţii veşnice? Amin.” (Sfântul Nicolae Velimirovici – Prin fereastra temniței)

   [url]http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/25/legile-noahide-talmudice-masoneria-si-uniunea-europeana-ce-legatura-este-intre-iudaism-sua-revolutia-franceza-si-dreptul-international/[/url]
   „In vreme ce Ortodoxia marturiseste ca pacea este duhovniceasca si poate fi atinsa doar prin integrarea in Trupul lui Hristos-Dumnezeu (Biserica), viziunea europeana considera ca pacea este strict o chestiune istorica, omeneasca, institutionala, si ca ea poate fi atinsa prin integrarea intr-o federatie supra-nationala construita in numele unui celuilalt anonim, fara chip si fara fata, un celalalt vid care asteapta sa fie umplut de continut.

   Iar continutul va fi… Antihrist.

   Ce este comun intre viziunea europeana si iudaism: credinta ca pe baza unui set de legi/valori universal acceptat se poate institui un regat universal. Acest set de valori este bazat pe toleranta si, in iudaism, el nu va putea fi instituit decat de catre “mesia”, adica de Antihrist.”

   Reply

 4. Ramona
  mai 12, 2014 @ 4:29 pm

  discutatibla opinia ta asupra beneficiilor aduse de UE,daniel..

  Reply

  • sdaniel
   mai 12, 2014 @ 5:19 pm

   [quote name=”ram91″]discutatibla opinia ta asupra beneficiilor aduse de UE,daniel..[/quote]
   Buna seara Ramona, stiu ca subiectul articolului este altul, dar avand in vedere comentariul tau ai putea, te rog, sa fii putin mai explicita?

   Reply

 5. sdaniel
  mai 12, 2014 @ 7:32 pm

  Cristi
  Inteleg ca imi dai dreptate. Altfel nu mi-ai da citate atat de sumbre din Nicolae Velimirovici care le-a scris in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Noroc ca a aparut Uniunea Europeana si ceea ce a scris el nu este destinat decat acelor timpuri. Pericolul respectiv de dezumanizare nu mai exista…decat poate din partea Rusiei.

  Reply

  • cristirg
   mai 12, 2014 @ 9:05 pm

   [quote name=”sdaniel”]Cristi
   Inteleg ca imi dai dreptate. Altfel nu mi-ai da citate atat de sumbre din Nicolae Velimirovici care le-a scris in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Noroc ca a aparut Uniunea Europeana si ceea ce a scris el nu este destinat decat acelor timpuri. Pericolul respectiv de dezumanizare nu mai exista…decat poate din partea Rusiei.[/quote]

   -nu-ti dau dreptate,UE este creatia masoneriei satanice

   Uniunea Europeană – opera francmasoneriei
   [url]http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/11/20/uniunea-europeana-opera-francmasoneriei-3/[/url]

   Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar. “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.” Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostrii si cu acceptul nostru.Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa zisii “politicieni” corupti.
   Vrem sau nu, ne opunem sau nu, in final Europa va fi cucerita.
   Ce se intampla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?
   Uniunea Europeana este un proiect conceput inca de la inceputurile sale ca promovand interesele unei elite industrial/financiare in asa fel incit sa “scape” de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da friu liber acestor interese industrial-financiare.

   Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operațiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii.
   Idealul realizării Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas în vederea realizării unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Se urmăreşte: integrarea economică şi socială a statelor membre, monedă unică, transferul către uniune al suveranităţii monetare naţionale şi aplicarea unor sancţiuni pentru ţările membre care se îndepărtează de criteriile stabilite ale convergenţei. „

   Un preot ortodox(Parintele Amfilohie) demasca UE , ecumenismul si masoneria:
   [url]https://www.youtube.com/watch?v=6X35Vj0R_vE#t=87[/url]

   INCENDIAR: Masoneria demascata – Ieromonahul Amfilohie spune adevarul! :
   [url]http://www.youtube.com/watch?v=41-IaQwVGlA[/url]

   Reply

 6. Claudiu Balan
  mai 12, 2014 @ 8:14 pm

  Daniel, actuala pace din Europa e doar ceva temporar. Europa de astăzi este mai depărtată de Dumnezeu decât cea din secolul XX.

  Europa de astăzi confirmă 100% ce a zis Sf. Nicolae Velimirovici despre ea: o lume fără Dumnezeu, o cultură a morții, care se va ruina singură.

  O Europa care-l dă afară pe Hristos din mijlocul ei, nu poate decât să se prăbușească, ca și toate celelalte imperii. Mai durează puțin…

  Reply

 7. sharbinsk
  mai 12, 2014 @ 11:20 pm

  Hristos a Înviat!
  Aș vrea sa fac niște precizări
  adminii:
  [quote]Credem încă în dorinţa de normalitate a europenilor, a oamenilor de rând. Nu ştim câtă cinste le face austriecilor un trofeu adus acasă de un fals actor. Ba dimpotrivă, credem că[b] mulți din ei se ruşinează de un bărbat care prin atitudinea lui denigrează nu doar familia şi credinţa în Dumnezeu ci mai ales însăși firea umană, în care nu există nicio complementaritate între feminitate și barbă[/b][/quote]

  În primul rând partidele [b]conservatoare [/b]sunt printre preferatele austriecilor, există 2 partide conservatoare ale căror mandate însumate depășesc restul zonei politice.
  Este vorba de FPO și OVP http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_parties_in_Austria#The_parties
  Este evident că doctrina acestora este[b] pentru protejarea valorilor tradiționale [/b]iar p[b]referințele majorității austriecilor[/b], se îndreptă spre această direcție.
  [b]Austria este mult mai conservatoare decât țările din Nordul UE,[/b] există un mare respect pt istoria măreață a monarhiei, pt familie și creștinism.
  Adevărata regină a Austriei este Elisabeta (Sisi) nu transexualul.
  Denumirea lui ca regină este o afirmație neavenită și jignitoare la adresa istoriei imperiale.

  Cum a ajuns Thomas Neuwirth să reprezinte Austria ?
  [b]Nu prin votul austriecilor,[/b] ci prin selectarea lui de către canalul național care s-a ocupat de organizarea eurovisionului.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Austria_in_the_Eurovision_Song_Contest_2014
  Imediat după anunțul veștii, împotriva acestuia s-a format un grup de facebook de 38.000 de persoane care au contestat alegerea și modul în care s-a procedat.
  În 2012 când a participat la faza națională, în care s-a votat, a obținut doar locul 2.

  Un astfel de personaj nu avea cum să fie ales într-o țară cu fine gusturi muzicale, nici măcar nu are studii muzicale.

  Este limpede că cineva influent a comandat iar directorii televiziunii au executat.

  E limpede pentru oricine că a venit pe un culoar special pregătit, din tenebrele societății austriece până în top.

  Asta pentru că în acesta ediție de eurovison,[b] nu s-a ținut cont doar de votul publicului[/b] ci și de votul unei comisii în proporție de 50-50%.
  Prin instituirea acestor comisii, practic [b]votul publicului poate fi redirecționat și influențat[/b] într-o anumită direcție [b]dacă mai multe comisii naționale fac bloc comun.[/b]
  Deși publicul NU știe cine va fi favorit dinainte,comisiile de 5 oameni pot fi puse în temă, și pot fi mai ușor influențate.

  Reply

 8. sharbinsk
  mai 13, 2014 @ 12:01 am

  Ceea ce e și mai abject, este transformarea concursului eurovision într-un instrument de propagandă politică pe față.
  În primul rând, bravada nerușinată a transexualului care declara pe twitter
  [quote]’Nu ştiu dacă Putin se uită, însă, dacă da, cred că am spus-o deja foarte clar. Suntem de neoprit!”,[/quote]
  [b]În condițiile în care U.E e la mila NATO și nu are un sistem defensiv propriu și adaptat realitațiilor europene de intervenție rapidă.

  Și în condițiile în care cruzimea combatanților din Ucraina poate fi alimentată de orice declarație deplasată.
  [/b]

  Candidatele Rusiei au fost huiduite, la fel și crainicii țărilor în momentul când acordau puncte Federației Ruse.
  [b]
  Deși oficial manifestarile culturale exclud orice conduită anti-socială și anti-etnică[/b], Federația Rusă a fost pedepsita ediției într-o atmosferă, de ostilitate, artistele fiind victime colaterale.

  În acest climat, devine penibilă auto-victimizarea gayilor și a susținătorilor transexualului, care văd marginalizarea doar când vine vorba de interesele lor dar nu observă lipsa de civilizație a spectatorilor prezenți la concurs.
  [b][i]Pt ei norma civilizației e acceptarea drepturilor lgbt, a avortului, ateismul, darwinismul și nihilismul fără a se da în lături când vine vorba de a-l discrimina pe altul care urmează o politică adversă[/i].[/b]
  [b]Cam asta va fi atitudinea față de criticii lor, când vor prelua supremația, deși invocă toleranța!!!
  [/b]
  Acest concurs a fost un alt prilej de a marginaliza și provoca Rusia și de a crea discrepanțe între Europa și celelalte zone conservatoare ale lumii.

  [b]Un nou laitmotiv pt ca musulmanii și anti-europenii, să vadă în Europa un teritoriu al dezaxaților și decadenților, o zonă inferioară moral, vrednică de cucerire prin islam sau printr-un control totalitar.[/b]

  [b]@cristirg[/b] Pe vremea Vlădicăi Velimirovici nu exista UE în forma acesta ci doar o înțelegere franco-germană.
  Citatul său se referea la duhul, antihristic,nihilistic care bântuia prin Universitățile și mediile politice Occidentale și care din păcate se regăsește din plin și în Parlamentul European.

  @sdaniel
  [b]Drepturile care stau la baza UE au fost încălcate flagrant în Ucraina de ambele părți.[/b]

  Liderii SUA și UE,vin în Ucraina și dau directive ca niște șefi, deși Ucraina nu e încă membru deplin și e [b]stat național și suveran[/b].
  Se bagă prea mult, semn că au susținut toată revolta ucraineană, inclusiv teroriștii deși acum au anihilat un lider al Pravi Sector.

  [b]Principiile UE pot fi schimbate pe parcurs[/b], de altfel creștinismul nu mai e printre valorile comune, (deși inițial era) tocmai pt a face loc musulmanilor,non-religioșilor și altor religii în construcție.
  Vor intra și Albania,Bosnia,Turcia în curând și va devenii un spațiu eurasiatic, redimensionat și redenumit.

  UE e la mâna NATO!!! iar ultimele acțiuni pericliteaza pacea menținută în ultimii 60 de ani și provoacă Rusia, deși[b] UE nu are o alianță militară proprie, care să-i apere strict interesele sale și care să reacționeze rapid.[/b]
  [b]
  Cam câți oameni ar muri până s-ar aduce soldați din alte zone ale lumii intr-un conflict armat cu Rusia ?[/b]
  [b]Aruncă în joc americanii, canadienii și brazilienii tehnica militară de ultima generație pt a apăra Europa ?
  Riscă ei să-și lase descoperite bazele și punctele cheie ?[/b]
  UE s-a specializat în a da peste degete majorităților religioase și etnice, lucru care crează nemulțumiri.
  Dacă acuma își permit atâtea ce vor face când balanța puterii va înclina în favoarea lor,numeric și legislativ !?

  Reply

 9. Dan Tudorache
  mai 13, 2014 @ 7:12 am

  Daniel, nu demonizăm noi Uniunea Europeană, se demonizează ea singură, prin acei conducători care implementează în mod sistematic, încet dar sigur… un sistem legislativ diabolic, de sodomizare a Europei și a întregii lumi, pentru că așa cum am arătat și cu alte ocazii, UE are pretenții hegemonice în politica sa externă, nu o interesează doar cetățenii Uniunii.
  Viziunea UE este de a pune pe același piedestal perversiunea cu normalitatea, iar asta înseamnă egalitatea dintre bine și rău… deci anularea grilei de valorizare a lucrurilor. Desigur, nu toți politicienii din parlamentul UE au această viziune, dar e clar că această viziune o au majoritatea politicienilor UE de vreme ce este susținută de zeci de ani și câștigă teren zi de zi.
  Cât privește ”pacea” pe care o menține UE de peste 60 de ani, cred că ești romantic. Dar un fost iugoslav sau un sârb te-ar considera cinic (http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboaiele_Iugoslave). Nu mai zic că cei 60 de ani de ”pace” din bătrânul continent numai pace n-au fost câtă vreme jumătate din Europa era… în spatele cortinei de fier… acolo unde s-au petrecut milioane de drame în perioada 1945-1989, în timp ce UE a fost înființată formal abia în noiembrie 1993, când a intrat în vigoare Tratatul de la Maastricht, până atunci fiind doar o uniune economică (fără parlament, fără monedă unică, etc, etc).
  Mai mult decât atât, tocmai UE susține un război cultural fără precedent chiar în sânul ei, unde țările cu o cultură tradițională sunt agresate sistematic de minoritatea ideologică a anarhiei sexuale. Și ”pacea” UE nu se oprește aici căci prin cultura anarhismului sexual luată drept carte de vizită a intrat în conflict înclusiv cu colosul de la Răsărit, (pe lângă celelalte interese de ordin economic, etc.) Și în timp ce situația dintre UE și Rusia este atât de tensionată acum, încât o singură scânteie ar putea da foc la un război fără precedent, în care sute de mii și milioane de oameni și-ar putea pierde viețile… vine bărbatul în rochie și barbă să arunce un afront politic pe seama unui concurs care parcă era muzical: ”Nu ştiu dacă Putin se uită, însă, dacă da, cred că am spus-o deja foarte clar. Suntem de neoprit! ” (http://www.gandul.info/eurovision-2014-mesajul-pe-care-conchita-wurst-i-l-a-trimis-lui-vladimir-putin-imediat-dupa-finala-concursului-12618163.html)
  Și desigur, acest blestemat înșelat, este în momentul de față exponentul cel mai de seamă al politicii UE cu privire la ”minoritățile sexuale”. Asta ne mai lipsea.
  Iată… această pace seamănă mai marii UE iar eu zic [i]Doamne nu ne lăsa când va veni scadența… că și noi românii o vom plăti[/i].

  Cât privește asocierea dintre devianții sexuali și infractori, mai corect spus este asocierea între deviații și infracțiuni. Și asta din câteva motive:
  a) în învățătura Bisericii, perversiunea (homosexualitate, transsexualitate, etc) este un păcat la fel de greu sau chiar mai greu decât multe alte păcate care sunt considerate și infracțiuni în legislație.
  b) chiar perversiunile acestea au fost până nu demult catalogate ca infracțiune.
  c) înaintea lui Dumnezeu gravitatea lor rămâne la fel de mare, indiferent cât sprijin juridic le-ar conferi unii oameni politici.

  De acum încolo sper să nu mă mai uit nici eu la Eurovision, niciodată, pentru că n-aș face decât să-mi împut simțurile.

  În final, mi-aș dori să mă fi înșelat în previziunile mele și chiar m-aș bucura dacă mai târziu mi-ai spune că am fost prea pesimist.

  Reply

 10. Dan Tudorache
  mai 13, 2014 @ 7:33 am

  Ioan, mulțumim pentru completări, sunt de mult folos.
  Chiar îmi era dor să te mai ”aud”.

  Reply

 11. Ramona
  mai 13, 2014 @ 4:55 pm

  buna,sdaniel!cred ca ti-au raspuns foarte elocvent si bine argumentat sharbinsk si cristi.Este si opinia mea.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *