Eveniment pentru Viață la Giurgiu – 22 martie 2014, orele 17.00, la biserica „Bunavestire”

Sâmbătă, 22 martie 2014, orele 17.00, la biserica „Bunavestire” din Giurgiu, numită și „biserica tinerilor” (grecească), vizavi de fostul cinematograf, va avea loc marșul pentru viață în orașul Giurgiu, pentru prima dată.

Liga tinerilor creștin ortodocși români (LTCOR) – Giurgiu va organiza anul acesta un eveniment la care sunt chemați toți creștinii ortodocși din oraș, cărora le pasă de aproapele lor, și de generațiile viitoare, care au sarcina să ducă mai departe credința ortodoxă de acum înainte.

Evenimentul nu va fi un marș propriu zis, așa cum se va produce în alte orașe ale țării, dar vom încerca să dăm mărturia cea bună despre Dumnezeu și creația Sa în fața celor prezenți la biserică, dar și a celor care vor trece pe pasajul pietonal de lângă biserică, în timpul acestui eveniment, încercând a le atrage atenția să vină alături de noi și să ia aminte la cele ce se vor discuta despre minunea creației lui Dumnezeu,  cel mai mare dar oferit oamenilor, anume Viața.

Se va discuta despre rostul creației umane, porunca dată de Dumnezeu pentru a ne înmulți, și a nu abuza de organele reproductive pentru simplul fapt de a ne „simți bine”, despre sfințenia familiei ortodoxe, despre minunata Taină a Căsătoriei, și datoria pe care o au soții și viitorii soți, celula de bază a societății și a oricărei civilizații ! Având în vedere că trăim într-o lume normală, putem trage foarte ușor concluzia că acei doi soți care formează o familie, sunt tata și mama, soțul și soția, nu precum familiile anormale, despre care vorbesc noile directive ale uniunii Europene, acolo unde tatăl poate fi înlocuit de o femeie, iar mama de un bărbat, dând naștere unei anomalii sociale care nu a existat niciodată până acum, nici în cele mai barbare și decadente civilizații de la începutul omenirii până acum.

Sunt chemați la acest eveniment toți tinerii elevi, studenți, părinți împreună cu copiii. bunici cu sau fără nepoții lor. De asemeni toți profesorii cu frică de Dumnezeu, care doresc a-și călăuzi învățăceii spre mântuire, pentru a le arăta cărarea împărăției dumnezeiești. Tinerii de astăzi sunt viitori stâlpi ai bisericii și ai societății de mâine, care au însă nevoie de o bună îndrumare și de repere sănătoase!

Carol Mihai – LTCOR Giurgiu

Pentru detalii mă puteți contact la telefon: 0726.482.354

 

(Visited 2 times, 1 visits today)