Skip to content

3 Comentarii

 1. Dan Ilie Baterica
  august 25, 2015 @ 8:42 pm

  Poate unii dintre noi, printre care si eu, regretam in acele zile ploioase kilometri care puteam sa-i facem pe culmile Fagarasului dar la care am renuntat . Ei mi-am dat seama dupa aceasta minunta excursie ce valoare au vorbele unui scriitor american : „O calatorie se masoara cel mai bine in prieteni, si nu in kilometri.” (Tim Cahill )”. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne intalnim iar cu bine pe vreme buna sau rea cu frig sau cu caldura. Doamne ajuta!

  Reply

 2. Claudiu Balan
  august 26, 2015 @ 6:00 am

  Ce frumos. Am să rețin asta, Dan. Are mare dreptate Tim Cahill. Defapt întreaga noastră viață pe pământ cu toate ale ei, e un pretext să ne împrietenim.

  Reply

 3. brindau cristina
  august 27, 2015 @ 3:05 pm

  Doamne Ajuta!Ma bucur ca reusiti sa faceti aceste excurisii minunate si important este ca ati ramas cu niste amintiri de neuitat si tototdata frumoase. Sotul mei si-a luat concediu in aceasi perioada si-am fost impreuna cu copii la munte in Busteni ne-a parut rau ca am prins vreme urata dar poate ca Dumnezeu asa a randuit sa ne petrecem concediu. Pe viitor cand ne mai cresc si noua copii pt ca 2 dintre ei sunt micuti poate ne primiti si pe noi in grupul dvs de prieteni si sa mergem cu voi intr-o excursie, mi-ar place tare mult sa va cunosc.Sa auzim numai de bine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *