Excursie la mare pentru 19 copii din familiile cu venituri mici (31 aug. – 3 sept.)

Dragilor, m-am gândit că ar fi frumos să organizez o excursie la mare de 4 zile pentru copilașii din familiile cu venituri mai mici, care nu au văzut niciodată marea până acum. Ideea mi-a venit văzându-l pe părintele Dan Damaschin de la Iași, care anul trecut a plecat la mare cu 100 de copilași. Unii dintre copilași nu au vizitat nici măcar faleza orașului Galați, ci merg doar la școală și acasă. Mai jos puteți vedea un filmuleț cu copiii doamnei Ionela din cartierul Filești, care sunt bucuroși că vor merge la mare.

În familiile cu care colaborăm noi de câțiva ani, sunt destui copii, în așa fel încât să formăm o echipă și să-i putem duce la mare. Așa se face că am început să iau legătura cu ele și să întreb mămicile și copilașii dacă ar fi deacord cu acest gând. Au fost încântați și fiecare familie mi-a spus că-mi va trimite câțiva copilași, ba unii au zis că vor să meargă cu toată familia.

Așa se face că pe listă sunt acum 19 copii și 3 părinți. Lor li se vor adăuga 3 voluntari dintre tinerii asociației noastre, pentru a putea avea grijă de copilași în tot timpul excursiei.

Fiind Postul Adormirii Maicii Domnului, pornim o colectă pentru excursia acestor copilași. Cu banii donați de voi, vrem să plătim cazarea într-o vilă modestă undeva pe litoral, unde putem sta cu toții, și să nu deranjăm. Vom plăti alimentele pentru masa zilnică, masă pe care probabil ne-o vom pregăti singuri în bucătăria unde vom sta, și vom plăti transportul pentru un microbuz de 24 sau 30 de persoane. Deasemenea copilașii vor avea nevoie și de hăinuțe de vară, de costume de baie, de colaci și jucării de nisip, pe care le vom cumpăra înainte de a pleca. Am vrea să-i ducem și pe copilași la Delfinariu din Constanța.

Fiecare donator va fi adăugat într-un grup de email sau whatsapp, unde vom trimite imagini și filmulețe cu excursia noastră la mare, pentru a vă bucura și voi împreună cu noi. Puteți chiar să ne și vizitați în timpul excursiei.

Donațiile pot fi făcut astfel:

Direct în conturile asociației noastre:

Conturile asociației noastre sunt următoarele:

Titular conturilor: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON

Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR

Notă: Și ultimele trei caractere fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Puteți face transfer în conturile de mai sus prin ordin de plată de la sediul băncii dumneavoastră sau puteți face alimentare directă în aceste conturi la orice sucursală GarantiBank din România oferind datele de identificare din buletin (serie de buletin și CNP).

Pentru tranzacții cu ordin de plată din afara țării veți avea nevoie de Codul swift al băncii GarantiBank: UGBIROBUXXX

Prin Paypal astfel:

Pentru detalii ne puteți contacta astfel:

Telefon: 0740.004.215

Email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro

Mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat până acum.

(Claudiu Balan – președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor)

(Visited 5 times, 1 visits today)