Skip to content

4 Comentarii

 1. Boitos
  decembrie 3, 2013 @ 7:31 am

  Foarte frumos.Bravo.
  Ma bucur ca ati fost la Covasna, acolo unde este atata nevoie ca romanii sa fie uniti si impreuna.

  Reply

 2. florin m
  decembrie 3, 2013 @ 10:36 am

  Frumoasa si foarte bine venita vizita voastra in Sf. Gheorghe, Covasna!

  Reply

 3. sharbinsk
  decembrie 3, 2013 @ 10:55 am

  [quote]De aceea vin românii la Sfântu Gheorghe an de an, ca să le arate fraților noștri, aflați în minoritate, că suntem alături de ei,[b] că teritoriile din Covasna și Harghita sunt și vor fi teritorii românești, conduse de aceeași autoritate statală: președintele României, Parlamentul și Guvernul Românie[/b][/quote]

  Stați să vedem ce ne pregătesc ilicii de la centru cu proiectul Regionalizării, e foarte bine că ați fost acolo.

  Regiunea Autonomă Maghiară e o creație sovietică de prin 1952 ce se poate reactiva oricând, mai ales că Rusia ne e recunoscătoare pt scuturile anti-rachetă și pt revoltele din Chișinău care l-au debarcat pe Voronin.

  Maghiarii fără susținerea din umbră a unei super-puteri n-ar putea face nimic și nici n-ar fi atât de obraznici în discursul public.

  E bine de mers în astfel de locuri cât se mai poate circula liber prin țară.

  Reply

 4. Carol
  decembrie 4, 2013 @ 12:56 pm

  Doamne ajuta !

  Felicitari Claudiu. Mi-am dorit mult sa ajung si eu acolo, dar din pacate nu s-a putut ! Trebuie sa invatam de la acesti romani care se tin demni acolo unde sunt in minoritate. Ar trebui sa scriem mai mult despre ei, despre cei din judetele unde ungurimea e in numar majoritar si duc politici antiromanesti, si despre cei din Timoc, Grecia, Bulgaria si alte tari unde se duc politici contra vlahilor, adica tot romani, pentru a fi asimilati si a le distruge limba si obiceiurile, adica credinta !

  Nu sunt de compatimit, sunt chair modele, acolo unde simtim lupta directa, dusmanul e mai usor de batut, mai rau e unde sunt romani mai multi si uita de credinta, de limba lor, si incep sa admire alte popoare si sa doreasca sa nu mai fie roamni !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *