Skip to content

5 Comentarii

 1. Claudiu Balan
  martie 27, 2013 @ 8:05 pm

  Minunat ești Doamne!

  Acordați o oră din viața voastră să vedeți viața unei familii cu 27 de copii, dintre care 23 cu multe dizabilități: copiii proveniți din violuri, copiii cu autism, copiii cu sindromul Down, copiii cu simptome degenerative, cu leucemie, cu probleme la creier, cu probleme cardiace grave, copiii ce au suferit 14 operații pe cord deschis.

  O familie în care domină pacea și bucuria, credința că Dumnezeu îi ocrotește mereu și îi ajută în tot ceea ce face.

  Familia Murphy și-a asumat ceea ce părinții naturali ar fi trebuit s-o facă: viața unui copil bolnav. John și Jeanette au luat asupra lor suferința a 23 de familii și cu Dumnezeu înainte au plecat la un drum, care pentru lumea noastră este curată nebunie, iar înaintea lui Dumnezeu este o jertfă fără margini.

  O, Doamne dă-ne putere măcar o parte din jertfa lor să ne-o asumăm în familiile noastre!

  Reply

 2. Maria Vicol
  martie 27, 2013 @ 8:15 pm

  o,da ,minunat! ma bucur ca il gasesc si aici.ce minunata si partea cu ratacirea dnei si implicit tentativele de sinucidere ale dansei si mai apoi rabdarea sotului de a o aduce pe drumul cel bun si Slava Lui Dumnzeu pt perseverenta sotului si rabdarea sa ca uite ce minune au reusit impreuna cu Dumnezeu a face!
  te face sa-ti vezi nimicnicia in faptele bune!(no,in lipsa faptelor pe care am crede cateodata ca le avem).
  Cat de frumos lucreaza Dumnezeu cu toti oamenii de pe acest pamant !
  claudiu e coplesitor si efortul tau de a traduce tot filmul!Domnul sa te rasplateasca si sa-ti dea putere !multumim din suflet pt tot!

  Reply

 3. albinuta
  martie 28, 2013 @ 6:18 am

  Minunat ,multumesc pentru filmulet ,multumesc tare mult si pentru traducere

  Reply

 4. Claudiu Balan
  martie 28, 2013 @ 7:59 am

  Doamne ajută, Maria!

  Am publicat acest film la sugestia ta pe care ne-ai trimis-o pe email.
  Îți mulțumim foarte mult. Nu-ți închipui cât de mult bine ne-a făcut mie și Iuliei acest film. Și sunt sigur că va face foarte mult bine și altor oameni.

  Doamne ajută, Albiunța!

  Cu drag am tradus, ca și cei care nu înțeleg limba engleză să se bucure, așa cum și eu m-am bucurat de ceea ce am auzit.

  Reply

 5. Vlad
  martie 29, 2013 @ 9:29 pm

  Este impresionant exemplul familiei Murphy. Dar oare cine le urmeaza exemplul? Sa nu uitam si ajutorul statului american care nu e deloc de neglijat. In alte tari nu poti realiza aceste lucruri. Dar mai intai de toate e de admirat dragostea familiei Murphy care vine din credinta lor in Dumnezeu pusa in practica, realizand o jertfa pe care putini o pot realiza.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *