Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

6596669-lg6596669-lg

Mi-am amintit de ce am auzit odata, duminica la predica: "atunci cand esti furios, sa lasi sa treaca trei zile pana sa ii raspunzi celui care te-a suparat".  Mai tarziu, aplicand acest sfat am inteles si de ce e bine sa procedezi asa, in functie de intensitatea supararii, mania dispare in prima, a doua sau a treia zi... in a treia zi uiti si de ce te-ai suparat. In felul acesta, nu te pagubesti nici pe tine si nici pe cel care ti-a pricinuit mahnire...este mai important:
“sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine.”

Chiar aveam nevoie sa imi reamintesc aceasta rugaciune scrisa de parintele Arsenie Boca…frumos lucreaza Dumnezeu…chiar daca mai pe la pranz, am gasit Rugaciunea de dimineata pe Ortodoxia Tinerilor.

Amanarea de trei zile te ajuta atat sa nu incalci promisiunea pe care o faci atunci cand rostesti Tatal nostru: "si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri" cat si sa indeplinesti datoria de a ierta "de saptezeci de ori cate sapte" si in felul acesta sa simti ca "inima curata si smerita Dumnezeu nu o va urgisi".

(Adriana - Dardindar)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești