Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Când eram mai mică, stăteam la bloc într-o zonă cu mai mulţi ţigani şi pe majoritatea copiilor îi trimiteau părinţii la cerşit şi îi băteau dacă nu aduceau bani. Printre aceşti copii era un băiat cam de vârsta mea. Mie îmi era milă de el şi de fiecare dată când ieşeam pe afară îi dădeam câte ceva, gândindu-mă că era şi el copil tot ca mine.

Era firav şi slăbuţ şi ne părea foarte rău de el, atât mie mie cât şi părinţilor mei. Ceilalţi îl izgoneau, având prejudecăţi. Îmi mulţumea de fiecare dată şi zicea: "Să-ţi ajute Dumnezeu!". Eu pe atunci nu îl cunoscusem pe Dumnezeu, fiind foarte mică şi părinţii mei nepovestindu-mi foarte mult despre religie şi Dumnezeu.

Dar într-o zi, când veneam de la şcoală împreună cu un coleg, s-au luat nişte ţigani de noi şi atunci a venit Daniel, băiatul căruia îi dădeam de fiecare dată bani şi le-a zis să nu se mai ia de noi, că ei nu ştiu nimic. Şi am trecut liniştiţi. Atunci m-am gândit că pentru câţiva lei pe care i-am dat, acest băiat m-a salvat, să zicem, de la o agresiune fizică sau de la a auzi nişte înjurături.

În ziua de Sfântul Dumitru m-am întâlnit cu el la procesiune şi l-am văzut în general că vine la slujbe la catedrală. Este un băiat credincios şi îl apreciez, căci a dat dovadă de loialitate. Atunci mi-am dat seama cum Dumnezeu nu uită nicio faptă bună sau rea şi îţi dă întotdeauna după faptă şi răsplată. Sper că vă place mica mea poveste.

Doamne ajută! Vă doresc un An Nou fericit în care Dumnezeu să vă lumineze fiecare pas şi să vă dea toată dragostea lui.

(Nicoleta)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești