Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Medicii cu o practică îndelungată, care primesc bani mulţi de la bolnavi, ar trebui să facă generoase acte de milostenie, pentru mântuirea sufletului, dacă cred în existenţa sufletului nemuritor. Preoţii bogaţi răsplătiţi din belşug pentru ostenelile lor duhovniceşti, ar trebui să facă şi ei mărinimoase gesturi de milostenie, pentru a nu-i judeca lumea ca pe trădătorul Iuda, care L-a vândut pentru arginţi pe Domnul slavei.

Neguţãtorii care obţin profituri bogate trebuie să se dedice numaidecât şi unor acţiuni de  bine-facere, de infrumuseţare şi înzestrare a bisericilor; funcţionarii care primesc salarii mari nu trebuie să considere bogatele lor venituri, obţinute, e drept, prin munca lor, ca aparţinându-le în exclusivitate, ci sã-şi mai aducă aminte de fraţii lor oropsiţi, ca să se bucure de răsplată de la Domnul şi sã-si cureţe sufletul de păcate. Toţi trebuie să agonisească untdelemnul milosteniei şi al faptelor bune, pentru a nu se înfăţişa cu mâinile goale înaintea Judecătorului când vor fi cercetaţi în ziua înfricoşătoarei Judecăţi, pentru ca să nu se trezească atunci cu totul goi şi să se facă de râs faţă de o lume întreagă.

(Viaţa mea în Hristos - Sf. Ioan de Kronstadt, Editura Sofia, Bucureşti, 2005, p.286)

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești