Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

1220548-lg1220548-lgSunt sigur că am să mor căci mă trec în fiecare zi, gust din toate plăcerile lumii şi mă simt trădat, beau din toate dulcegăriile acestei lumi dar sunt în continuare însetat.

Lumea şi cu toate ale ei îmi promite fericirea în fiecare zi. Reclamele de peste tot îmi înşeală judecata legând iaurtul de bucuria copilăriei, maşina de frumuseţea călătoriei, ciocolata de dragostea curată a unor tineri îndrăgostiţi....

Îmi tot promite că voi fericit, numai să cumpăr. Şi cumpăr. Şi-n loc de bucuria copilăriei primesc doar iaurtul, în loc de frumuseţea unei călătorii cu prietenii primesc doar maşina, în loc de iubirea curată a unei fete primesc doar ciocolata.

Mă-nşel aşteptând fericirea din materie. Materia e stricăcioasă: metalul rugineşte, lemnul îl roade cariul, hainele se-nvechesc, casele îmbătrânesc, mâncarea mucegăieşte...

Cumpăr şi mă-mpărtăşesc de stricăciunea lor deşi mi s-a promis fericirea. Stricăciunea lor mă strică şi pe mine.

Fericirea pe care-o mi-o vând ei atât de scump, e de fapt în mine.

Bucuria cea adevărată vine din relaţia cu oamenii. Noi toţi oamenii suntem veşnici (căci cine vrea să nu mai fie ?) şi intrând în relaţie unii cu alţii ne-părtăşim reciproc de veşnicia fiecăruia. Dar cel ce a sădit în noi veşnicia e Cel ce ne uneşte !

Dar tot murim. Eu nu vrea să mor, nu vreau să nu mai fiu, nu vreau să nu mai exist. Ci vreau să trăiesc veşnic şi să mă bucur alături de ceilalţi oameni într-o împărăţie în care nu există stricăciune şi păcat.

Şi după moarte vine judecata, căci altfel de ce ne-am mai chinuit să facem binele ?

Şi înviem !

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești