Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

4070040700Omul rău şi trufaş este gata să vadă şi în alţii numai trufie şi răutate şi se bucură când aude pe alţii vorbindu-i de rău şi bârfind pe careva dintre cunoştinţele lui, nu însă dintre cele foarte apropiate, despre care se ştie că sunt fericiţi şi că trăiesc în îndestulare; cu cât sunt defăimaţi mai tare, cu atât se bucură mai mult că alţii sunt răi şi că el este, în comparaţie cu ei, perfect, fiind dispus să vadă în aceia numai relele şi sa-i asemene diavolilor.

Câtă răutate, câtă trufie! Şi câtă lipsă de iubire! Nu face aşa, caută să găseşti în oamenii răi şi ceva bun şi bucură-te de ceea ce ai găsit, fii bucuros să poţi vorbi şi despre calitaţile lor bune. Nu există om în care să nu se găsească şi ceva bun. Răul pe care îl vei descoperi, acoperă-l cu dragoste şi roagă-te lui Dumnezeu pentru omul acela, pentru ca Dumnezeu să facă din cele viclene cele bune, prin bunătatea Sa.

(Sfântul Ioan de Kronstadt - Viaţa mea în Hristos)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești