Skip to content

7 Comentarii

 1. shtugher
  mai 4, 2012 @ 1:53 pm

  „Dacă atrage bărbații-porci înseamnă că se prezintă ca o… troacă. ” =)) :)) asta i ultima de pe net. sa-mi fie cu iertare da m a amuzat rau

  Reply

 2. Dan Tudorache
  mai 4, 2012 @ 2:08 pm

  Sigur nu am avut intenția să amuz cu asta. A fost o problematizare, defapt propunerea unui exercițiu mental de a privi lucrurile în oglindă. Dacă o femeie a ajuns la concluzia că toți bărbații sunt niște porci înseamnă că ar fi bine să se analize ca să vadă de ce atrage numai astfel de bărbați. Concluzia ca ”toti barbatii sunt porci” este neintemeiata fie si din simplul motiv ca o femeie care sustine asa ceva nu i-a cunoscut pe toti.
  La fel, dacă un bărbat a ajuns la concluzia că ”toate femeile sunt ușuratice”, înseamnă ca ar fi bine să vadă ce problemă are în el de a dat numai peste astfel de femei care l-au dezamagit. Cu siguranta are si el o mare problema.

  Reply

 3. Andy
  mai 4, 2012 @ 2:08 pm

  Din punctul meu de vedere,aceste persoane sunt primitive.Pentru ele probabil conteaza doar ambalajul,dar ar trebui sa stie ca o fiinta umana nu este formata doar din ambalaj,ci si dint alte componente precum creier,suflet mult mai importante decat un ambalaj reciclabil.Aceste femei sunt acele ispite pe care ar trebui sa le ignoram si sa avem doar compasiune pentru ele,deoarece avand aceste costumatii isi vand practic corpul intr-un mod figurat spectatorilor.

  Reply

 4. Dan Tudorache
  mai 4, 2012 @ 2:18 pm

  Nu este vorba de primitivism Andy (dar este vorba de privitism din partea unei categorii de barbati), pentru ca si la femeile crestine vedem astfel de atitudini gresite.
  Mai degraba este vorba de o reeducare sexuala, de o ideologizare a sexualitatii umane. Si asta se vede usor, pentru ca exista o intreaga industrie mediatica care ”invata” femeia cum e mai frumoasa, cum e mai atragatoare, cum sa se imbrace, cum sa fie sexy si tot asa.
  Este foarte greu ca femeie sa nu te iei dupa valul mediatic, dar si cel al anturajului (vai, nu te machezi? vai, dar umbli in 3 culori?, vai, dar esti tanara… mai ia o fusta scurta… ramai nemaritata, etc)

  Reply

 5. Andy
  mai 4, 2012 @ 2:30 pm

  Da,ai mare dreptate Dan,dar oricum frumusetea unei femei nu inseamna un decolteu,o fusta scurta,sau o imbracaminte ce pica intr-o alta extrema.Frumusetea tine de ceea ce se ascunde dincolo de toate acestea.Iar o femeie nu e atragatoare prin goliciunea sa decat doar pentru cei primitivi,in schimb pentru cei evoluati o femeie este atragatoare prin misterul si prin ceea ce se ascunde dincolo de acel ambalaj.

  Reply

 6. Sorin
  mai 4, 2012 @ 3:12 pm

  Femeile de multe ori se fac frumoase din cauza bărbaților că așa le învață că vor fi iubite fără să își dea seama ce fac. Îmi spunea o prietenă ( care acum e mai în vârstă ) că ea înainte să descopere Biserica se îmbrăca și ea ca alte fete încât să atragă bărbații. Și ea nu putea pricepe nicicum de ce atrăgea doar bărbați ratați. După ce s-a apropiat de Biserică a înțeles motivul.

  Nu spun că nu sunt și femei care se îmbracă dinadins așa dar cred că ele sunt cele mai de plâns.

  Reply

 7. Administrator
  iunie 11, 2012 @ 8:33 am

  [url]http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/06/10/maica-nina-relatii-inainte-casatorie-vampe-partener-ideal/[/url]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *