Skip to content

5 Comentarii

 1. niculina
  octombrie 6, 2010 @ 2:29 pm

  FOARTE FRUMOS
  ESTE FOARTE FRUMOS SA-L AVEM PE DUMNEZEU IN SUFLETUL NOSTRU NU SE POATE COMPARA NIMIC CU CEEA CE NE OFERA DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS.EU AM TRCUT PRINTR-O EXPERIENTA FOARTE GREA DAR CU AJUTORUL DOMNULUI AM TRECUT CU BINE.

  Reply

 2. niculina
  octombrie 6, 2010 @ 2:32 pm

  NU PUTEM INTELEGE SENSUL VIETII DACA NU-L AVEM PE DOMNUL CU NOI IN SUFLETELE NOASTRE,DACA REUSIM SA-L GASIM PE DOMNUL SUFLETESTE NU TREBUIE SA-L MAI LASAM SA PLECE TREBUIE SA-L TINEM ALATURI IN VECI DOAR ASA VOM GASI FERICIREA.DOAMNE AJUTA SI DOMNUL SA FIE CUI CU TOTI

  Reply

 3. Guest
  octombrie 6, 2010 @ 3:57 pm

  DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE CELUI CE A SCRIS,SI PARINTELUI NOSTRU CONSTANTIN CARE SLUJESTE LA MODENA,EL MA AJUTAT SA VAD LUMEA CU OCHIUL CURAT,DACA NU AR FI FOST EL AS FI ARUNCAT IN AER CASNICIA MEA SI AS FI PUTUT SA-MI PIERD FETITA DOAR PENTR-U CA PRIVEAM VIITORUL MEU CU OCHII PLINI DE PRAF SI MIZERIE CUM SCRIATI MAI SUS.ESTE FOARTE FRUMOS SA POT TRAI IN ACEASTA LUME NOUA PE CARE NU AM CUNOSCUTO NICIODATA,ALATURI DE DUMNEZEU SE STA BINE REPET TREBUIE SA STAM APROAPE DE EL,DOAR LANGA DOMNUL SE STA BINE DOAR CU EL IN SUFLET PUTEM CUNOASTE RFERICIREA.DOAMNE AJUTA.

  Reply

 4. Laura-optimista
  aprilie 11, 2011 @ 7:04 pm

  Aceste cuvinte au fost scrise de către Sfântul Ierarh Nicolae Velimirovici exact pentru perioada în care ne aflăm noi acum: a VI-a săptămână din Postul Mare.
  Mă bucur mult, chiar îmi erau necesare aceste cuvinte dătătoare de nădejde, deoarece am căzut într-o ispită zilele trecute… şi eram destul de tristă. Este minunat cum le rânduieşte Dumnezeu pe toate! Mi se întâmplă frecvent ca, atunci când mă frământă un gând, o întrebare duhovnicească sau o stare sufletească negativă, să găsesc – aparent întâmplător – răspunsul la frământările mele. De multe ori mi se întâmplă aceasta… şi o colegă de facultate – o persoană deosebit de credincioasă – mi-a spus că a trăit de multe ori această experienţă căci, atunci când are nelămuriri în viaţa duhovnicească, nu trebuie decât să caute puţin (sau nici nu este necesar să caute, de multe ori) şi Dumnezeu îi arată foarte repede, într-un fel sau altul, răspunsul. 🙂 Slavă lui Dumnezeu pentru minunile pe care le săvârşeşte cu noi zi de zi şi ceas de ceas!

  Reply

 5. Laura-optimista
  aprilie 11, 2011 @ 7:08 pm

  "9. Însă, în nici un caz, nu deznădăjdui. Numai să îţi doreşti cu adevărat o inimă curată – şi Dumnezeu care este dăruitorul tuturor celor bune – îţi va da. Nu te îndoi – Dumnezeu îţi va da inimă curată, şi bucuria ta va fi nemăsurată şi nesfârşită.

  10. Atunci se va petrece în tine acea minune dumnezeiască lăuntrică şi preafrumoasă, pe care o înfăţişează Apostolul întâilor şi adevăraţilor creştini în acest chip: Dumnezeu, carele au zis să lumineze dintru întunerec lumina, Acela a strălucit şi întru inimile noastre, spre luminarea cunoştinţei Slavei lui Dumnezeu, în faţa lui Iisus Hristos. (II Cor 4:6) Şi te vei bucura, şi bucuria ta va fi nemăsurată şi fără de sfârşit. Căci acea Lumină a Duhului dumnezeiesc din inima ta va lumina totul în tine şi în jurul tău, va lumina fulgerător, până şi moartea şi mormântul, şi nu vei vedea nici moartea, nici mormântul, ci numai pe Dumnezeu cel viu, Tatăl tău, şi viaţa cea veşnică, nemărginită, purtătoare de biruinţă şi atotputernică."
  Să împlinească Dumnezeu cu noi toţi aceste cuvinte minunate ale robului Său, părintele nostru Nicolae Velimirovici!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *