Fii cu mine Doamne la început de drum!

8302073-mdMaine incep o viata noua. Pare inceputul a tot ce mi-am dorit mereu , sunt incantata si fericita. As vrea sa stiu o modalitate buna de a-I multumi Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, si sa ma ierte pentru momentele mele de nerecunostinta, dar mai ales sa nu ma mai lase sa ma indepartez de El niciodata! Viata mea e intunecata si sufletul trist atunci cand sunt departe de Dumnezeu.

As vrea sa fie maine si inceputul unei noi vieti duhovnicesti. Sa incep sa fiu un bun copil al Domnului in adevaratul sens la cuvantului. As vrea sa merg de mana cu Dumnezeu pe noul drum.

Si mi-as mai dori sa gasesc un duhovnic, unul adevarat, asa cum avea tata. Tata a avut acelasi duhovnic de la vreo 10 ani pana la 40, pana cand parintele a plecat la Domnul. Era un om deosebit si foarte iubit de multa lume. Parca era de la noi din familie. Si asa era cu toti oamenii care se spovedeau la el. Avea o relatie foarte apropiata si calduroasa cu toti fii sai duhovnicesti. Ii pasa de problemele tuturor, ajuta mereu pe toti, cum putea el mai bine , si nu doar duhovniceste.

Pe multi i-a ajutat chiar sa-si faca un drum in viata. Era un prieten minunat, un preot desavarsit, un suflet deosebit. Si bineinteles, era foarte iubit de toti, nu cred ca ai cum sa nu iubesti un astfel de om. Asa un duhovnic imi doresc si eu sa gasesc, sa simt ca ii pasa de sufletul meu si problemele mele, sa-l simt ca fiind cel mai apropiat om de sufletul meu, sa ma iubeasca ca pe o fiica si sa-l iubesc ca pe un tata.

De asemenea mai vreau sa-mi fac prieteni noi, dar oameni care sa-L iubeasca pe Dumnezeu, oameni cu o viata crestineasca si suflet bun, de la care sa am ce invata si in care sa pot avea incredere. Mi se par niste comori astfel persoane.

Nu prea stiu cum o sa gasesc astfel de persoane, si duhovnicul de care spuneam, dar imi pun toata nadejdea in Dumnezeu. Stiu ca ma va ajuta, trebuie doar sa am rabdare.

ORICE zi poate fi un nou inceput, un drum nou, daca vrem asta. Chemati-L pe Dumnezeu la orice inceput, in fiecare zi, in fiecare clipa, vorbiti-I de cate ori puteti si incercati sa mentineti intotdeauna legatura vie cu El. Nu va indepartati de Domnul pentru nimic si nimeni in lume, trist si intunecat e orice drum fara El. Fii cu noi Doamne la inceput de drum!

(Laura)

(Visited 12 times, 1 visits today)