Finanțare insuficientă pentru proiectul „Casa Pr. Justin Pârvu”. Ce facem cu suma care s-a adunat până acum?

Dragilor, au trecut 4 luni de când am lansat proiectul Casa Părintele Justin Pârvu din Galați. Până acum s-au strâns donații în valoare de aproximativ 6600 de euro și cam atât. Pentru achiziționarea terenului am fi avut nevoie de 4 ori mai mulți bani. Vă mulțumim tuturor pentru încredere și sprijin.

Mâine, duminică, 16 iunie 2019 este ziua de pomenire Părintelui Justin Pârvu, și se împlinesc 6 ani de la trecerea la Domnul a sfinției sale, și de aceea am zis că e un moment bun să luăm o decizie.

Am hotărât să lăsăm deoparte acest proiect deocamdată, pentru că am înțeles din această experiență că ne-ar fi foarte greu să strângem banii de teren și apoi să facem rost de încă cel puțin 100.000 de euro pentru construcție, fără finanțare printr-un proiect european, fără finanțare de la stat, și doar prin donații private. Poate, dacă va rândui Dumnezeu, în anii viitori, îl vom putea reactiva și duce la bun sfârșit.

Cât privește suma deja strânsă în conturile Asociației Ortodoxia Tinerilor, considerăm că e corect ca fiecare donator să hotărască direcția banilor pe care i-a trimis. Noi vă propunem să folosim această sumă la proiectele educative și sociale viitoare și în curs ale asociației, sau să vă restituim banii integral.

Prin urmare iată care sunt variantele:

A. Să folosim banii pentru a finanța:

1. Excursia la mare a copilașilor necăjiți din luna august. La fel ca și anul trecut, vom încerca să bucurăm 20 de copilași din familiile în nevoi ducându-i 4-5 zile într-o tabără la mare. Costul: 2000 – 2500 euro. Iată un filmuleț făcut acum câteva zile copiilor:

2. Viitoarea expoziție mobilă „Creștinismul – Civilizația Europei” care va avea 40 de bannere roll-up de 2m x 1m și va fi, cu ajutorul lui Dumnezeu, un mic Muzeu al Creștinismului care să ajungă în școli, licee, universități, parohii, și alte centre educative. Expoziția „Caravana Eroilor” cu 48 de bannere dedicate martirilor și mărturisitorilor din temnițele comuniste, finalizată de asociația noastră în 2018, a fost afișată deja în peste 40 de expoziții în toată țara și în Europa în școli și licee, muzee și universități și merge mai departe. Costul: 2000 de euro. Am finalizat deja primul banner, așa-zisă „copertă” a proiectului:

B. Să vă returnăm banii înapoi integral într-un cont personal. Vă rog să ne contactați la telefon +4 0740.004.215 sau email contact@ortodoxiatinerilor.ro

Avem nădejde că nimic nu este întâmplător, și chiar dacă deocamdată nu am reușit să facem acest proiect pentru oamenii străzii, totuși Dumnezeu le va întoarce pe toate spre binele tuturor, așa cum numai El știe.

Pentru orice alte detalii, vă rog să mă contactați.

Claudiu Balan – președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor

Telefon: 0740.004.215, contact@ortodoxiatinerilor.ro

Doamne ajută!

(Visited 3 times, 1 visits today)