Campanie de strângere de fonduri pentru Tabăra de la Sâmbăta de Sus (2-5 noiembrie)

Doamne ajută tuturor!

Pentru că asociația noastră nu dispune de nici un tip de finanțare și tot ce am făcut până acum am făcut cu ajutorul vostru, al cititorilor noștri, tot vouă vă cerem ajutorul pentru finanțarea unor cheltuieli organizatorice pentru tabăra noastră de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

Scopul general al taberei este apropierea tinerilor de Dumnezeu și sporirea lor în credință. Vor participa 30 de tineri din mai multe orașe ale țării.

Cadrul natural al Munților Făgărași, cadrul duhovnicesc al Mănăstirii Sâmbăta de Sus și cadrul istoric al acestui spațiu îi va ajuta pe tineri să simtă și să rețină mai ușor adevărurile de credință. Un alt plus al acestor întâlniri sunt prieteniile care se creează între participanți și acel duh de bucurie care se simte între cei prezenți.

Programul taberei cuprinde participarea la 5 conferințe:

  1. Milostenia. Aspecte practice și duhovnicești” prezentată de Pr. Mihail de la Mănăstirea Brâncoveanu.

  2. Iubirea de neam şi ţară. Curajul şi bărbăţia românului credincios. (Sfinţii Martiri Brâncoveni)” prezentată de Dănuț Nancu – licențiat în istorie / jurist.

  3. Părintele Arsenie Boca şi Rezistenţa anticomunista din Munţii Făgăraşului” prezentată de Ioana Hașu – jurnalist, moderator și realizator de emisiuni radiofonice.

  4. Sfânta Scriptură – spațiu de întâlnire zilnică a omului cu Dumnezeu” prezentată de Gheorghe Butuc – doctor în teologie, profesor la Seminarul Teologic din Galați.

  5. Proiectele Asociației Ortodoxia Tinerilor și cum se poate implica fiecare voluntar.

La acestea se va adăuga o drumeție pe munte și plimbări prin împrejurimi. În plus vom participa împreună duminică la Sfânta Liturghie, după care ne vom ruga cu toți la Parastasul de trei ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Teofil Pârâian, care va urmă imediat după.

Pentru cei dintre voi care vreți să ne sprijiniți vă vom detalia mai jos pentru ce avem nevoie de bani:

  • cadouri (cărți și reviste) pentru tinerii participanți.

  • cheltuieli legate de cazarea și transportul invitaților, cei care vor conferenția (a nu se confunda cu participanții, cu tinerii. Fiecare participant își va plăti singur toate cheltuielile legate de transport, masă și cazare).

  • un top de hârtie A4 și un cartuș alb-negru pentru printarea programului și a temelor conferinței.

  • Apă, fructe și diferite gustări – pe care le vom oferi participanților în timpul conferințelor și a ieșirilor în natură.

Considerați ajutorul vostru un gest de iubire față tineri, un gest de milostenie sufletească, pentru a-i ajuta să se întărească în credința în Dumnezeu, să se apropie de Biserică și să-și schimbe preconcepțiile greșite asupra lumii. Un sfat bun dat unui tânăr este la fel de important ca o pâine dată unui sărac!

Mai jos sunt datele conturilor în care puteți să faceți donați pentru organizarea taberei noastre:

Titular: Asociația Ortodoxia Tinerilor
Banca: GarantiBank România

Cont lei: RO71 UGBI 0000 7020 0130 8RON
Cont euro: RO81 UGBI 0000 7020 0133 0EUR
Cont dolari: RO78 UGBI 0000 7020 0133 1USD

Atenție! Ultimele trei litere de la sfârșitul conturilor (RON, EUR și USD) sunt parte din contul IBAN de 24 de caractere.

Puteți face transfer în conturile de mai sus prin ordin de plată de la sediul băncii dumneavoastră sau puteți face alimentare directă în aceste conturi la orice sucursală GarantiBank din România oferind datele de identificare din buletin (serie de buletin și CNP)

Pentru tranzacții din afara țării veți avea nevoie de:

Codul swift: UGBIROBUXXX
și de Codul BIC: UGBI

Pentru orice detalii sau nelămuriri ne puteți contact la email: asociatia@ortodoxiatinerilor.ro sau telefon: 0740.004.215

Vă mulțumim pentru ajutor.

Claudiu Balan
Președinte
Asociația Ortodoxia Tinerilor

 

(Visited 2 times, 1 visits today)