Skip to content

7 Comentarii

 1. Admin
  martie 14, 2011 @ 9:40 am

  Soap ti-am sters comentariul la acest articol, deoarece tu vrei sa porti un monolog cu linkuri, nu un dialog cu propriile tale cuvinte.
  Defapt prin asta ne spui "Puneti mana si cititi *********, eu nu am timp sa va explic"
  Daca nu esti de acord cu articolul de fata poti sa argumentezi prin cuvintele tale ceea ce consideri ca este gresit, dar nu doar sa critici si sa dai linkuri.
  Noi nu procedam asa pe site-urile de atei, nu dam doar linkuri si nici doar citate interminabile din diverse carti, asa ca avem aceeasi pretentie si din partea ateilor la angajarea intr-un dialog.
  Dialogam nu? Recomandarea anumitor linkuri vine doar ca urmare fireasca a unui dialog.

  Reply

 2. soap
  martie 14, 2011 @ 10:14 am

  Ok, sa luam de exemplu propozitia: "Există totuşi o fosilă care a făcut să curgă multă cerneală şi despre care evoluţioniştii afirmă că le-ar confirma teoria."
  Ce dialog vrei sa port? sa dau copy paste la listele de fosile ca defapt exista mii de fosile nu doar una?
  E multa ignoranta in articol, ignoranta manifestata si prin faptul ca nu ai aprobat comentariul. Indicam prin comentariu o minima informare. Ce vrei sa fac, sa gasesc transcrierea la prezentarea de pe youtube si sa o postez ca si comentariu?
  Sa prezint metodele de datare a varstei pamantului in comentarii? se pare ca am mentionat justificat ca are doar 4 pagini articolul.
  Faptul ca voi nu procedati asa pe siturile de atei nu e important. e important daca e corect sa se procedeze asa sau nu. Nu sunt eu de vina ca voi nu sunteti informati, nu e neaparat rolul meu sa va educ si sa postez la comentarii listele de fosile, sau metodele de datare.
  In primul rand e de datoria voastra sa va informati corect despre starea de fapt a unui domeniu, nu sa luati franturi de informatie si sa o distorsionati si pe aia.
  si in final dc e corect sa se procedeze cum am procedat eu: pentru ca inainte sa porti un dialog, te informezi, la un nivel cat de cat acceptabil.

  Reply

 3. Admin
  martie 14, 2011 @ 10:22 am

  Soap, imi pare rau ca nu ai inteles ca un dialog presupune sa vorbesti si cu cuvintele tale, nu doar sa dai linkuri.
  Dumneata iarasi ai adus acuze fata de articol ("ignoranta", "-)istorsionare", etc) fara insa a aduce vreun argument expus de tine, cat de simplu o fi el. Doar ti-ai scuzat lipsa de argumente cu o alta acuza neverificata si ironica pe deasupra, precum ca: "nu sunt eu de vina ca voi nu sunteti informati, nu e neaparat rolul meu sa va educ si sa postezi comentarii".
  Deci, rugam sa lasi ironia deoparte si sa trecem la subiect.

  Reply

 4. soap
  martie 14, 2011 @ 10:47 am

  Se intelege explicit din ambele comentarii ca nu e doar o fosila, cum sustineti voi.
  Incredibil, iti indic un link in care sa vezi pe scurt liste de fosile tranzitionale, cu scurte descrieri si surse biliografice si tu imi pretinzi ce?
  Vrei sa traduc explicatiile de la fiecare, e aburd. Iti indic o sursa care e chiar simplu de verificat si tu imi pretinzi sa fac o sinteza a prezentarii sau sa traduc descrierile de la sutele de fosile tranzitionale. Si mai spui ca asta nu e ignoranta? Tie greu sa dai un clic? Nu te-am trimis sa citesti carti.
  Dupa rationamentul tau o dovada nu e valabila pentru ca nu e tradusa si prezentata in cadrul unui dialog.

  Reply

 5. soap
  martie 14, 2011 @ 11:00 am

  Apropo de ce ai spus in primul comentariu: "puneti mana si cititi, eu nu am timp sa va explic". aproape asta am sugerat, si care e problema, ce e in neregula cu asta? In primul rand nu eu am publicat un articol despre fosile. Eu vrei sa-ti explic tie, care defapt ai publicat un articol despre fosile?
  Nu e nimic in neregula cu "puneti mana si cititi".
  Si defapt, chiar azi pe acest site mi s-a sugerat un link, pe care l-am accesat (asta inainte de discutia noastra), n-am avut pretentia absurda sa-i spun celei care l-a trimis sa se exprime in propriile ei cuvinte.

  Reply

 6. soap
  martie 14, 2011 @ 11:03 am

  Oh, mi s-a mai sugerat un link. Si se pare ca ar fi preferabil pentru voi ca eu sa accesez linkurile trimise de voi, insa voi sa evitati cele pe care vi le trimit eu.

  Reply

 7. Admin
  martie 14, 2011 @ 11:21 am

  Soap, nu mai revedim cu explicatii pentru comentariul sters.
  Apoi nu ti s-a cerut sa fii exhaustiv in comentariile date, ci doar sa dai contra-argumente cu cuvintele tale, la lucrurile cu care nu esti de acord in articol.
  Nu am spus ca nu permitem recomandarea de linkuri, ci doar ca nu permitem monologurile de tip copy-paste.

  Deci, argumenteaza cu cuvintele tale ce ai de argumentat, cum poti si cat stii tu, si poti da si link drept completare la spusele tale.

  Iarasi spui ca "Eu vrei sa-ti explic tie, care defapt ai publicat un articol despre fosile?".

  Da, tu trebuie sa aduci argumente pentru opiniile tale vis-a-vis de fosile, nu noi, caci informatiile explicate le ai deja in articol, informatii cu care nu esti de acord. Deci, din bun simt se cade ca tu sa aduci argumente pentru sustinerea opiniei tale.

  Ai mai fost rugat sa nu mai scoti lucrurile din cotext, precum explicatiile care ti s-au dat la articolul acesta.

  Te rugam, treci la subiect, caci nu avem timp de discutii sterile.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *