Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Mănăstirea Lainici este aşezată în Defileul Jiului, la 20 de km de Petroşani, şi este considerată de sute de ani, datorită aşezării ei geografice, liantul credincioşilor din Oltenia cu cei din Ardeal. "Mireasa din Defileu", cum mai este denumită Mănăstirea Lainici, este în fiecare an locul de pelerinaj pentru mii de credincioşi.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la Mănăstirea Lainici vineri dimineaţă, tocmai când se sfârşise sfânta Liturghie. Un loc frumos, liniştit, cu râul Jiu care trece chiar pe lângă zidul mănăstirii, cu meri mari şi bogaţi în curte, cu o cântare dumnezeiească la strană... O mănăstire de călugări tradiţională, o mănăstire în care se simţea harul lui Dumnezeu încă de la intrare.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești