Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Acum o săptămână am participat la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Caraiman din Buşteni. Nu era prima data, mai fusesem de câteva ori, dar de data aceasta totul a fost mai special. Ningea foarte frumos afară, zăpada era pâna la genunchi, parcarea era plină de maşini, biserica nouă neîncăpătoare. Din primele clipe de cum am păşit in curte mi-au atras atenţie vocile băieţilor care cântau. Cântau superb, răspunsurile la Sfânta Liturghie dându-le în stilul muzicii psaltice. Era o încântare să stai în biserică.

Din tot ce am trăit mai plăcut în această mănăstire, predica m-a impresionat în mod special. Părintele ieromonah care ne-a vorbit s-a folosit de multe exemple din viaţa de zi cu zi, prin care ne-a captat atenţia la maxim, a ajuns pâna la urmă să spună chiar şi un banc cu tâlc în legătura cu tema zilei.

A fost foarte frumos. Am ieşit cu o pace în suflet şi o linişte pe care n-o mai gustasem de mult.

Slavă lui Dumnezeu pentru mănăstirile din toată ţara, prin care El adapă sufletele noastra cu apa cea vie a Duhului Sfânt.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești