Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Ieri am fost peste Dunăre într-un mic pelerinaj în judeţul Tulcea. Am trecut cu bacul şi prima destinaţie a fost Mănăstirea Dinogeţia, construită de puţin timp, lângă Cetatea Dinogeţia. După aceea am mers la Mănăstirea Cocoş, apoi la Basilica Paleocreştină de la Niculiţel şi în final ne-am oprit sprea seară la Mănăstirea Saon. Din lipsă de timp n-am mai ajuns la Mănăstire Celic-Dere care nu era departe.

Vă recomand cu mare drag meleagurile Dobrogei, sunt aşa de frumoase, pitoreşti, şi parca te îmbie mereu să te întorci, şi în plus de asta e plin de locuri sfinte.

Astăzi vreau să împărtăşesc cu voi câteva fotografii de la Mănăstirea Cocoş. Am ajuns la ea pe la ora 6 seara, era răcoare şi mireasma dulce a teilor te fermeca, te ţinea pe loc... parcă nu-ţi mai venea să pleci. Aerul curat, liniştea, florile, şi adierea Duhului Sfânt îţi inundau inima de bucurie...

Ce m-a impresionat a fost pictura bisericii în mozaic, care ia ani de zile pentru a fi terminată, fiind foarte migăloasă.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești