Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Sâmbătă seară am plecat spre Ploieşti de la Braşov, pe DN1A. N-am ales să mergem pe Valea Prahovei pentru că am fost de atâtea ori şi era posibil să fie şi aglomerat.

DN1A este mai liber, mai puţin vizitat pentru că este plin de serpentine şi parcurgerea este mai anevoiasă, însă peisajul este extraordinar.

Sunt 5 mănăstiri care pot fi vizitate pe acest drum: Mănăstirea Zamfira, Mănăstirea Mălăieşti, Mănăstirea Crasna, Mănăstirea Suzana şi Mănăstirea Cheia.

Ne-am oprit la Mănăstirea Cheia pentru că nu fusesem niciodată până acum. Era seară, aproape de ora 20.00. Am intrat în cetatea mănăstirii: linişte, aer curat, flori peste tot, miros de fum de la focul de lemne şi o privelişte minunată a munţilor care înconjurau mănăstirea. În câteva clipe de când am intrat am simţit harul lui Dumnezeu în inimă, o pace şi o bucurie m-au cuprins şi nu-mi doream să mai plec. Păşeam pe iarbă şi făceam poze, vrând parcă să salvez ca amintire şi starea din suflet, nu numai imaginile.

În biserică slujba se desfăşura în taină, vocea unui monah mai în vârstă sporind şi mai mult impresia că eşti într-o altă lume.

Dumnezeiesc. Aş fi vrut să râmân acolo toată viaţa.

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești