Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Zilele trecute am fost la mănăstirea "Sfinţii Arhangheli" din localitatea Petru Vodă, care e îmi este o a doua casă. Deşi mănăstirea este cunoscută datorită părintelui Iustin Pârvu pe mine mă atrage mănăstirea însăşi. Mănăstirea se află într-o zonă dumnezeiesc de frumoasă, amintindu-ţi că mănăstirea este Poarta Raiului.

Mă atrag în acelaşi timp unii călugări de acolo, de care m-am apropiat (printre care ocupă un loc de cinste fostul meu duhovnic) şi mai ales programul de slujbe. Mănăstirea are în zilele lucrătoare (exceptând joi noaptea) slujbe de la 12 la 4 dimineaţa ( Miezonoptica, Utrenia, Ceasul I şi Sfânta Litughie ). Aş sugera să vină oricine poate la această mănăstire ca să se bucure de frumuseţea slujbelor şi de harul ce se revarsă în acest loc minunat.

(Sorin Dan)


Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești