Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Zilele trecute am fost pe la mănăstirea Căşiel. Aflată la vreo 20 de km lângâ Dej (judeţul Cluj) mănăstirea de maici este o oază duhovnicească având ca duhovnic pe părintele Serafim Bădilă.

Sfinţia sa este un părinte îmbunătăţit, care a ajuns călugăr în urma insistenţelor părintelui Arsenie Boca.  L-a cunocut şi pe părintele Cleopa Ilie, care la un moment dat l-a certat în faţa tuturor că dă Sfintele Taine prea uşor :).

În afară de renumele acestui părinte un alt dar al acestui om sfânt este faptul că maicile sunt foarte bine "crescute" aici. O amintire ce o voi lega întotdeauna de acest loc reprezintă serile când fiind venit un autocar, în timp ce maicile fac slujbă, păr. Serafim înconjurat de oameni spune povestiri duhovniceşti, amintindu-mi de părintele Cleopa care făcea acelaşi lucru.

Din păcate nu am avut binecuvântarea să-l cunosc pe parintele Cleopa, dar la predicile păr. Serafim întotdeauna mă simt un mare păcătos şi ca niciodată îmi conştientizam depărtarea de Dumnezeu.

Părintele Serafim Bădilă e un om cald, vesel chiar jucăuş ca un copil ce îmi aminteşte de faptul că sfinţii sunt nişte copii mari. Sfătuiesc pe oricine să vină la această mănăstire...

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești