Skip to content

2 Comentarii

  1. Marius
    februarie 27, 2011 @ 3:49 pm

    nu sunt de acord cu aceasta postare
    Salut tuturor. Doresc sa va spun ca nu sunt de acord cu postarea acestui articol pentru ca stim cu totii pentru ce mai este faimos Amsterdamul: promovarea de droguri, sex, desfranari de tot felul. Astfel articolul de fata il recomanda ca destinatie turistica, iar odata ajuns acolo este f usor sa fii ispitit. Pentru doritori, informatii despre Amsterdam se gasesc usor si din plin pe net. Parerea mea personala este ca nu isi gasesc locul astfel de articole pe siteuri ortodoxe. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute!

    Reply

  2. Claudiu
    februarie 28, 2011 @ 7:32 am

    Salut Marius,

    Crezi ca in Amsterdam exista doar rau? Crezi ca in Amsterdam nu exista oameni cu inima buna, oameni care fac fapte mari, oameni smeriti? Crezi ca in Amsterdam nu exista oamenii care cred in Dumnezeu?

    Crezi ca Amsterdamul nu are nimic frumos de oferit? Cultura, arhitectura, istorie, arta?

    Nu exista loc pe pamantul acesta, plin de rautate sau in totalitate plin de sfintenie. Binele este amestecat cu raul oriunde ai merge. Si unde crezi tu ca e cel mai sfant loc de pamant, chiar si acolo exista oameni pacatosi.

    Daca gandim asa, ca Amsterdamul promoveaza desfraul atunci ar trebuie sa-l radem de pe harta lumii, sa arda in totalitate precum Sodoma si Gomora. Stim noi oare ce plan are Dumnezeu cu oamenii de acolo?

    Fotografiile de mai sus arata parcurile, strazile, raurile, podurile si cladirile din Amsterdam, si nicidecum bordelurile sau alte asemenea.

    Nu e nimic rau in a vizita Amsterdamul…daca stim sa alegem binele de rau, precum ne invata si Sf. Ioan Gura de Aur.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *