Skip to content

4 Comentarii

 1. RDF
  august 14, 2010 @ 7:27 am

  „Iar daca dragoste nu am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator…”(I Corinteni 13, 1-8)…Dupa cum prea bine ne dam seama din imnul dragostei, nu ne sunt de folos toate proorociile si toata invatatura pe care o acumulam pe parcursul vietii…”caci daca dragoste nu am, nimic nu sunt”…dragostea e cea care trece prin tot, e flacara ce mistuie cu desavarsire toate vicleniile diavolului(zici vb de dragoste frateasca)…iar daca nu ne iubim fratele, vrednic este a ne numi „iubitori de Dumnezeu”???…„Doamne, dă-mi seninătatea să accept ce nu pot schimba, curajul să schimb ceea ce pot şi înţelepciunea să le deosebesc. Fie voia Ta – nu a mea!”AMIN…fratilor, iubiti-va!!!”Iubiti pe vrajmasii vostri!”(Ev . Matei, cap.V) P.S.:Nadajduiesc ca, scriind si altora, sa ma invat si eu minte!!! Pastrati-va curati…sufleteste :love:

  Reply

 2. ioana irina
  august 14, 2010 @ 10:08 am

  foarte frumos.
  ar trebui ca toti sa ne gandim ca e nevoie de mai multa iubire sa putem schimb ceva in lumea asta …care tinde sa alunece cu pasi repezi si siguri….intr o imensa prapastie….
  te iubesc Geo!
  >:D

  Reply

 3. Guest
  august 14, 2010 @ 10:44 am

  I agapi den apotigheni pote…

  Reply

 4. Anesti
  august 15, 2010 @ 6:15 am

  Dragostea nu cade niciodată (I Cor. 13, 8;-)
  Foarte frumos Geo, Maicuta Domnului sa te ajute!
  Vezi tu, frumoaso, nu numai fata de Dumnezeu neputinta noastra de a/L cuprinde se concretizeaza in antinomii, ci si oriunde se impartaseste Iubire, prin cuvant, fapta, caci desi de fiecare data ma astepta ca impartasirea ta bine-cuvantata sa fie speciala, niciodata nu gasesc monotonie, nu sunt dezamagit, intotdeauna improspatezi trairea celor carora daruiesti cuvinte pline de Lumina.
  Bucurie!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *