Skip to content

7 Comentarii

 1. omp
  aprilie 29, 2010 @ 3:55 pm

  tare mult m-a impresionat privirea unui om: inainte de Spovedanie era ca o furtuna, dupa – ca o zi senina…

  Reply

 2. Filofteia
  aprilie 29, 2010 @ 4:03 pm

  omp, cum se schimba omul dupa Spovedanie!

  Reply

 3. maria
  aprilie 30, 2010 @ 8:00 am

  As vrea sa stiu si eu daca este pacat sa-ti faci operatie de ridicare de sani dupa nastere, pentru a-i avea asa cum au fost ei initial.
  Va rog sa-mi raspundeti.Am un mare complex.
  Doamne ajuta.

  Reply

 4. Dan
  aprilie 30, 2010 @ 8:43 am

  Maria, iertare ca ma trezesc sa raspund tocmai eu ca baiat. Dar indraznesc pentru ca nu ai specificat din partea cui doresti un raspuns.
  Gandeste-te tu ce-ar fi facut Maica lui Dumnezeu in locul tau. Gandeste-te ce ar fi facut sfintele cuvioase (care au avut copii) in locul tau , si atunci cand vei afla raspunsul cred ca se va rezolva si problema complexelor tale.
  Doamne ajuta!

  Reply

 5. Jamaica
  aprilie 30, 2010 @ 2:14 pm

  din cate stiu orice modificare a infatisarii – machiaj, vopsit, operatii estetice, sau alte interventii in scop estetic – sunt pacat, pt ca noi nu trebuie sa „corectam” felul in care ne-a lasat Dumnezeu ca sa nu ne credem mai presus decat El

  Reply

 6. Ana
  aprilie 30, 2010 @ 4:19 pm

  Maria, lasarea sanilor dupa nastere si alaptat e ceva natural, asa cum este si imbatranirea noastra, parul alb, ridurile. Daca tatal copilului e cel care „nu te mai place asa”, devino creativa in asa fel incat sa-l atragi prin ceea ce esti azi. El nu intelege ca este tatic si nici tu nu-ti dai seama ca esti mamica.

  E o schimbare frumoasa in viata voastra, un dar de la Dumnezeu. Daca-ti pare rau de cum arati, e ca si cum ai spune Domnului ca darul primit nu este perfect. Dumnezeu nu face greseli.

  Am trecut insa prin incercarea ta pentru ca am si eu copilasi. Trupul te asigur ca-si revine singur, si prinde o frumusete aparte, NUMAI daca traim si sanatos. Roaga-te sfintelor care au fost mamici sfanta Sofia, sfanta Maria a Parisului, Maicutei Domnului

  Nu fa pasul spre operatie caci lucrurile astea au o intorsatura urata mai tarziu.

  Reply

 7. J
  aprilie 30, 2010 @ 8:28 pm

  F adevarat ce a spus Jamaica

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *