Skip to content

9 Comentarii

 1. Laura-optimista
  iulie 6, 2010 @ 12:48 pm

  Minunaat!
  Denisa, felicitări! 🙂
  Dumnezeu ţi-a dăruit un talent literar şi o gândire de o deosebită profunzime filosofică! Ai datoria de a păstra şi de a înmulţi aceşti talanţi, dăruindu-le altora bucurie o rază de lumină, aşa cum şi faci. Cum ai putut sesiza antiteza dintre frumuseţea cerească şi întunericul vieţii noastre telurice, lipsite de lumina harului divin? Cu siguranţă, Dumnezeu te-a inspirat, dăruindu-ţi aceste idei, dar şi tu ai meditat la aceste realităţi duhovniceşti, pe care cei orbi sufleteşte nu le pot observa, fiind preocupaţi doar de lumea sensibilă/materială. „Cerurile spun slava lui Dumnezeu”(Psalm18,1), iar acest adevăr poate fi sesizat doar de către aceia, care vor să vadă ceea ce este esenţial, aşa cum ai reuşit tu acum. Ai reuşit să ne atragi atenţia să căutăm în primul rând cele cereşti, duhovniceşti, pe care le putem sesiza şi în natura creată de Dumnezeu spre fericirea noastră. Cred că tu împlineşti cuvântul Sfântului Apostol Pavel, care-i îndemna pe creştinii de atunci, dar şi pe cei de astăzi să cugete cele de sus, unde Hristos Se află la dreapta lui Dumnezeu-Tatăl. M-a impresionat profund şi sincer ceea ce ai scris!
  Muultă bucurie!
  Hristos în mijlocul nostru!
  Cu prietenie şi admiraţie,
  Laura

  Reply

 2. RDF
  iulie 6, 2010 @ 1:52 pm

  Hristos in mijlocul nostru este si va fi in vecii vecilor.Amin! iti multumesc, Laura, pentru multele aprecieri si Dumnezeu sa-ti dea putere intru toate! Astept sa vorbim!Doamne ajuta!

  Reply

 3. omp
  iulie 6, 2010 @ 2:23 pm

  poem pictural…
  prima parte a eseului face pielea gaina cuiva deja „bolnav” de „microbul” picturii… e un adevarat poem inchinat „saruturilor” diafane ale Artistului Desavarsit pe fruntile si privirile noastre indreptate – din pacate – mai mult inspre pamant, decat spre Cer…

  Reply

 4. RDF
  iulie 6, 2010 @ 5:39 pm

  Lamuriri…
  Multumesc lui Dumnezeu si unei prietene(sper ca se recunoaste) cu care ma plimb in fiecare seara si vorbim de toate…Tot Domnului Ii multumesc ca mi-a scos-o in cale si ca ne lumineaza, dandu-ne inspiratie, caci majoritatea eseurilor mele sunt bazate pe ceea ce vorbim si pe idei dobandite in urma plimbarilor noastre lumesti…

  Reply

 5. geo
  iulie 6, 2010 @ 10:24 pm

  Ce frumos ca ai o prietena…langa tine…
  E foarte frumos ce ai scris..dar pe mine ma „deranjeaza” pt ca asa cum ai spus sunt oarba..deja rece… 🙁

  Reply

 6. g
  iulie 6, 2010 @ 10:27 pm

  Va iubesc!!!!
  😀 Hristos Iisus Dumnezeul meu…unde ma voi duce de la Tine si unde ma voi ascunde de la fata Ta?

  Reply

 7. Bogdana
  iulie 8, 2010 @ 5:49 pm

  Articolele tu le scrii, si harul acesta de a scrie tu il ai 🙂 Lui Dumnezeu sa-I multumim caci de la El avem de toate! Har de a scrie si inspiratie!

  Dar de ce la plural? „dandu-ne” „ne” ?

  Reply

 8. Bogdana
  iulie 8, 2010 @ 5:51 pm

  uita de ultima intrebare :-)))) of ce NEatenta sunt :no-comments:

  Reply

 9. Laura Stifter
  mai 13, 2012 @ 1:59 pm

  Hristos a înviat!

  Draga mea Denisa, cu ocazia zilei tale de naştere, iti doresc din toată inima LA MULŢI ŞI BINECUVÂNTAŢI ANI!

  Ţi-am trimis cateva rânduri pe mail, dar îţi scriu şi aici cu mult drag, pentru a-ţi ura încă o dată ca Domnul să fie neîncetat cu tine şi în inima ta, călăuzindu-ţi paşii permanent pe calea mântuirii!

  La mulţi ani!!!

  Cu mult drag,
  Laura

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *