Skip to content

4 Comentarii

 1. catu
  august 3, 2011 @ 1:10 pm

  Buna admin! (sper s treci p aici ;)) )
  In legatura cu cartea aceea : ” Fumatul este un pacat”, imi poti spune te rog de la ce editura este? sau macar cum arata coperta;este una dintre aceste doua: http://www.librariasophia.ro/carti-Fumatul-este-un-pacat-Nicodim-Mandita-protos.-so-3617.html
  sau
  http://www.shopmania.ro/carti/p-fumatul-este-un-pacat-8943775

  Multumesc mult!
  Si multumesc cel caruia a facut site-ul acesta minunat;a devenit un drog pt mne 🙂

  Reply

 2. Administrator
  august 3, 2011 @ 2:46 pm

  Cred ca e una si aceeasi carte.
  Oricum cam atatea pagini avea si era format mic.
  Coperta era alta, dar stai linistit copertile se schimba de la o editie la alta, atunci cand se reediteaza. Stiu asta pentru ca lucrez cu o editura si sunt multe carti la care se intamplat acest lucru.

  Catu, noi ar trebuie sa punem baza in Dumnezeu pentru a ne lasa pe fumat si nu in mod special pe o anumita carte. Sunt sigur că această carte de la Sophia este destul de bună, şi cu siguranţă va avea efectul scontat.

  Cartea pe care am citit-o eu nu a avut efecte magice ci pur si simplu a venit la timpul potrivit, cand starea mea duhovniceasca era propice pentru o astfel de schimbare si Dumnezeu m-a intarit sa renunt la ele.

  Reply

 3. catu
  august 3, 2011 @ 4:04 pm

  Da, asa este admin,trb sa ne punem baza in Domnul;

  M-a uimit faptul ca ai scapat de aceasta patima numai dupa citirea ei, si bineinteles prin ajutorul Lui; eu chiar m gandeam ca ar avea efecte „duhovnicesti magice” ca cv din ea te-a motivat atat d tare incat sa renunti; mi-a starnit interesul, curiozitatea,m-a uimit;si daca le spui prietenilor ca nu e bine sa fumezi ei ..nu se lasa.si nici nu am cum sa ii conving, bineinteles trb sa ne rugam pt ei,la Domnul se pot face toate;m gandeam ca e o solutie aceasta carte.

  Deci sa incerc la editura Agapis? 😀

  Doamne ajuta !

  Reply

 4. Administrator
  august 3, 2011 @ 6:34 pm

  Comand-o de la Libraria Sophia sau direct de la Editura Agapis.

  Doamne ajuta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *