Skip to content

2 Comentarii

 1. Guest
  februarie 4, 2011 @ 9:03 am

  atunci cand esti sanatos,activ,apreciat si cu succes nu ai timp de dumnezeu,iar atunci cand o boala te invadeaza si de macina incepe mustrarea de constiinta,atunci deja aproapele pe care inainte il considerai un nimic,incepi sa-l iubesti,sa-i porti grija,ii ceri iertare si-i multumesti,incepi sa demonstrezi ca esti cel mai bun si de incredere…de mustrarea de constiinta nu scapam,ce bine!

  Reply

 2. Laura-optimista
  februarie 4, 2011 @ 2:35 pm

  Da, un mesaj deosebit de impresionant şi de sincer, scris de o persoană sensibilă, care şi-a dedicat viaţa creaţiei literare, iar acum, conştientizând faptul că va trebui să părăsească această lume, doreşte să le împărtăşească tuturor ceea ce a învăţat în timpul scurtei călătorii către viaţa veşnică.

  Nu ştiu cât de credincios a fost acest romancier înainte de a se îmbolnăvi… Am citit "Un veac de singurătate" cu aprox. doi ani în urmă şi, din câte reţin, acolo se făceau foarte puţine referiri la viaţa religioasă. Oricum, în ceea ce a scris în acest mesaj de rămas bun, se observă o sinceritate admirabilă şi un îndemn adresat tuturor celor care i-au cunoscut şi îndrăgit opera de a se apropia de Dumnezeu şi de semenii lor, de a se bucura de această viaţă, pe care nimeni nu ştie în ce moment va fi obligat s-o părăsească. Cred că, indiferent de concepţia pe care scriitorul o va fi avut mai înainte, pentru această mărturie sinceră şi caldă din ultimele clipe ale vieţii sale pământeşti, Domnul nostru Iisus Hristos îi va dărui, în Împărăţia Sa, fericirea cea adevărată şi fără de sfârşit. 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *