Skip to content

7 Comentarii

 1. admin
  ianuarie 7, 2010 @ 10:41 am

  N-am cuvinte!

  Reply

 2. Alex B
  ianuarie 7, 2010 @ 2:54 pm

  Intr-o lume plina de rautate si prietenii adevarati au disparut. Si eu Il simt pe Dumnezeu mai mult decat un prieten! Ai enorma dreptate! Alina, tot ce ai scris nu se poate descrie in cuvinte cat de frumos si maret este. Eu nu am de unde sa stiu cu ce te ocupi, ori studiezi, ori lucrezi, dar parerea mea este ca tu esti o excelenta scriitoare si ar trebui sa iti dezvolti mai mult acest talent minunat de la bunul Dumnezeu! Te rog mult sa mai creezi asa minunate articole!!!

  Reply

 3. Veronica
  ianuarie 7, 2010 @ 4:43 pm

  Doamne fii slavit in veci! Amin! Alina draga , tu stii sa folosesti talantii pe care ti i-a daruit Domnul atat de minunat! Dumnezeu sa te aiba in paza Lui, mereu. Toate cele bune! Doamne ajuta!

  Reply

 4. mariana
  ianuarie 8, 2010 @ 11:29 pm

  Darama-ne Doamne, spre zidirea noastra, ajuta-ne sa stam neclintiti, nadajduind la botezul cu duh sfant spre mantuirea sufletelor noastre. Amin

  Reply

 5. D
  ianuarie 8, 2010 @ 11:53 pm

  Mariana, revin: daca esti ortodoxa, ai primit deja Botezul cu Duhul Sfant .

  Reply

 6. simona
  ianuarie 9, 2010 @ 2:26 pm

  sunt pierduta am nevoie de rugaciunea voastra si de sfatul dat prin voi de la dumnezeu rugativa pt mine

  Reply

 7. Alina
  ianuarie 9, 2010 @ 5:55 pm

  Buna! Simona, te inteleg prin ce treci si vreau sa iti fiu alaturi nu doar printr-un gand tacut sau o incurajare scurta. De aceea iti las id-ul meu: steademai_07, unde putem vorbi mai multe despre „subiectul” cu pricina. Numai bine!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *