Haideţi să-L rugăm pe Hristos Domnul să oprească războiul din Gaza!

gazaAm vazut multe poze din războiul din Gaza şi m-am înfricoşat când am simţit ce se întâmplă acolo. De când eram mic şi până acum îmi placea să aud la televizor ştiri senzaţionale, evenimente extraordinare, conflicte, războaie şi alte asemenea….Mă bucuram când auzeam că SUA atacă Irakul, sau cand auzeam că Rusia se luptă împotriva Georgiei, gândind lucrurile aşa ca un copil prost, ca şi cum ar fi un joc în care câştiga cel mai bun.

Dar cu câteva momente înainte de a scrie cuvintele astea am văzut suferinţa oamenilor exact aşa cum e ea cu adevărat….am văzut copii mici morţi duşi pe braţe de părinţii lor, am văzut un copil care se uita la mama lui moartă, am văzut sânge peste tot, oameni sub dărâmăturile bombardamentelor, ţipând de durere, spitalele pline de răniţi grav, morţi întinşi pe jos,  oameni tare săraci şi necăjiţi, oameni încuiaţi în propia lor ţară. Graniţele sunt închise, nu mai pot ieşi pe nicăieri, nici pe uscat, nici pe apă, nici prin aer, sunt închişi în mâinele celor care-i atacă. Nu au pe nimeni să-i ajute…nu le aude nimeni ţipătul…nu le aduce nimeni pe cel drag înapoi…

O Doamne! ce se-ntâmplă acolo?! N-o să mă mai bucur niciodată de ştirile senzaţionale, de conflicte sau război…

De când ni s-a născut Sofia, fetiţa noastră dragă, am început să văd lumea altfel…aş înnebuni de durere dacă aş vedea-o plină de sânge sau fără viaţă….

Văzând pozele ….am început să mă rog la Dumnezeu, am început să-L rog să oprească războiul…

Sunt sigur că Dumnezeu ne ascultă, sunt sigur că rugăciunea mea nu e în zadar, pentru că niciodată nu şi-a întors faţa de la mine şi mereu mi-a răspuns la rugăciune, mereu mi-a oferit ce-a fost mai bun. Haideţi să ne rugăm toţi pentru palestinienii, pentru cei ce stau cu frică în case…. aşteptând din moment în moment ceva rău să se întâmple.

Haideţi să-L rugăm pe Hristos Domnul să oprească războiul!

Haideţi să ne rugăm şi Maicii Domnului să-i păzească şi să-i ferească de rău pe toţi cei din Gaza!

Ne aude Dumnezeu, ne răspunde Dumnezeu!

Aşa ne-a auzit când ne-am rugat pentru cei din Georgia, şi s-a oprit războiul, s-au liniştit lucrurile.

Doamne nu trece cu vedere rugăciunea noastră! Auzi-ne pe noi Dumnezeule, Mântuitorul nostru,  nădejedea tuturor marginilor pământului!

(Claudiu)

(Visited 2 times, 1 visits today)