Skip to content

4 Comentarii

 1. mirunitza
  aprilie 2, 2009 @ 3:31 pm

  foarte frumos Tallita,asa ar trebui sa facem,si nu numai in post…ai scris un articol frumos si valoros

  Reply

 2. daniel
  martie 5, 2011 @ 7:59 pm

  doamne ajutane sa putem face asa ceva

  Reply

 3. Laura-optimista
  martie 5, 2011 @ 10:16 pm

  "Fiecare dintre noi este pictorul propriei sale vieţi : sufletul este pânza, virtuţile sunt culorile, iar Hristos este Modelul pe Care trebuie să-L pictăm."(Sfântul Grigorie de Nissa) Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  multă bucurie întru Hristos!

  Reply

 4. Laura-optimista
  martie 6, 2011 @ 11:44 am

  Haideţi să vă istorisesc o anecdotă foarte frumoasă, pe care am auzit-o recent.
  Erau doi copilaşi fraţi deosebit de credincioşi, dar cu temperamente total diferite: unul excesiv de introvertit şi visător, iar celălalt prea jucăuş şi neastâmpărat. Într-o zi, copilul cel cuminte, observând că fratele său nu stă liniştit nicio clipă, i-a spus pe un ton dojenitor: "Să ştii că, dacă nu eşti cuminte, o să ajungi în iad". Atunci, celălalt băieţel, rămânând câteva secunde pe gânduri, a răspuns zâmbind: "Ce dacă? Eu Îl am pe Hristos, Care-i mai tare ca iadul!".
  🙂 🙂 Mi s-a părut o povestioară foarte simpatică şi instructivă. Hristos, Care este mai puternic decât iadul, ne iubeşte din veşnicie şi dragostea Sa faţă de noi nu va înceta niciodată. De ce ne-am putea teme?
  În acest sens, un domn profesor de la facultate spunea că lupta spirituală este total diferită de întrecerile sportive din arenele antice. De ce? În primul rând, pentru că lupta duhovnicească a fost deja câştigată, o dată pentru totdeauna de către Hristos Dumnezeu, noi având doar datoria de a ne însuşi biruinţa Sa, prin păzirea poruncilor Sale; apoi, armele noastre, pe care le avem de la Învingător, sunt cele mai puternice; nu în ultimul rând, Arbitrul acestei lupte… este de partea noastră! Ce ne putem dori mai mult? 🙂
  Dumnezeu să fie cu noi şi să ne întărească în credinţă, nădejde şi iubire sfântă!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *