Skip to content

25 Comentarii

 1. Anca
  decembrie 10, 2009 @ 4:31 pm

  Eu nu stiu cum sa ajut…decat prin rugaciune. Alte surse care ar putea sa o ajute pe Mariana nu am.
  Dumnezeu sa o aiba in grija!

  Reply

 2. diana
  decembrie 11, 2009 @ 11:26 am

  Niste mir de la sfintii inchisorilor din Aiud sau de la Sfantul Nectarie(o parte din moaste se gasesc la manastirea Radu Voda din Bucuresti(zona Unirii)).
  Dumnezeu sa o ajute.

  Reply

 3. Lavinia
  decembrie 11, 2009 @ 11:38 am

  Ati gresit apeland la bioenergoterapeuti. Acestia sunt vrajitori, retrageti-va imediat din orice partasie cu ei!!!! Tineti doar calea Bisericii, si mai departe… Domnul cu voi., si cu Mariana.

  Reply

 4. Lavinia
  decembrie 11, 2009 @ 11:40 am

  As putea sa zic ca Dumnezeu chiar v-a purtat de grija, si mai ales Marianei, prin faptul ca nu ati reusit sa dati de niciunul dintre ei, ma rog doar sa nu ii fi gasit nici azi! Aveti mare grija, nu va jucati cu asa ceva, mai ales in aceste momente critice, va rog renuntati la bioenergoterapeuti!!

  Reply

 5. ilieradu
  decembrie 11, 2009 @ 12:09 pm

  bunul DUMNEZEU sa o ajute! imi pare rau ca nu va pot ajuta cu mai mult doar cu un gand! rugativa lui DUMNEZEU pentru ca EL este singurul vostru ajutor si cel mai de nadejde! nu va aruncati in alta parte decat la EL!

  Reply

 6. radu
  decembrie 11, 2009 @ 12:57 pm

  Doamne miluieşte pe Mariana si faca-se voia Ta! Sunt tare curios ce va spune duhovnicul contactat de la Cernica despre bio-energo-terapie, dar banuiesc ca nu va fi bucuros.
  Stati, nu ma criticati! Inteleg durerea si disperarea unei familii care e pe cale sa isi piarda fiica, dar eu inteleg si tristetea Mantuitorului care este chemat la patul de suferinta al Marianei impreuna cu unii inselati de diavol.
  Iarta-ne Doamne ca nu te chemam ca pe singurul adevaratul Dumnezeul nostru! Si orice ar fi, faca-se voia Ta ca tu stii mai bine ce este de folos si ce nu!

  Reply

 7. madalina
  decembrie 11, 2009 @ 3:06 pm

  Uleiul de la Moastele Sfantului Nectarie face intradevar minuni si nu uitati de cea mai buna solutie : SFANTUL MASLU. Dumnezeu sa va ajute!

  Reply

 8. Anca-Larisa
  decembrie 11, 2009 @ 3:59 pm

  Se mai poate citi Paraclisul Maicii Domnului, de preferinta langa patul Marianei, sau cat mai aproape. Dar citit de cat mai multe ori….(spunea un calugar ca cineva a facut 33 de Paraclise continuu…),ca multa putere are rugaciunea Maicii Domnului ! In ceea ce priveste bio-energo-terapeutul, subscriu celor spuse de Radu si Lavinia…Apelati la Biserica si Tainele ei… „Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste imposibilul!”..Sa ne rugam !!! Doamne ajuta !

  Reply

 9. raul
  decembrie 11, 2009 @ 10:14 pm

  Sa speram ca Dumnezeu va interveni.

  Reply

 10. AlexTM
  decembrie 11, 2009 @ 11:07 pm

  Doamne ajuta! Va rog sa ma scuzati ca intervin dar fiind vorba despre Bioenergetica vreau sa va spun raspunsul Parintelui Teofil cu privire la bioenergeticeni: „[…]au o putere.Si-atunci, daca te poti folosi de aceasta putere… Noi credem ca <> Daca-i ceva pozitiv si lucreaza pozitiv, n-ai motive sa ocolesti.[…]Asa ca lucrurile nu-s foarte-foarte precizate.In orice caz, daca cineva vrea sa se foloseasca de un dar din asta, nu se leapada de Dumnezeu, daca se duce la unul din asta.[…]”
  Iar cu ordinul asta sa zici de un anumit nr. de ori Paraclisul sau alta rugaciune este ghitie(vraja cu lucru sfant).
  Dumnezeu sa va ajute spre toate cele de folos duhovnicesc, iar pe sora noastra si roaba SA Mariana sa o vindece, de fapt sa credeti ca a si vindecat-o, conform SFINTEI SCRIPTURI ca orice cerem sa credem ca am si primit.Nadejde in Dumnezeu.
  Doamne ajuta!

  Reply

 11. AlexTM
  decembrie 11, 2009 @ 11:13 pm

  Imi cer scz. de prima postare am sters ceva din text fara sa vreau.Il postez inca o data cu textul lipsa.

  Doamne ajuta! Va rog sa ma scuzati ca intervin dar fiind vorba despre Bioenergetica vreau sa va spun raspunsul Parintelui Teofil cu privire la bioenergeticeni: “[…]au o putere.Si-atunci, daca te poti folosi de aceasta putere… Noi credem ca <> Daca-i ceva pozitiv si lucreaza pozitiv, n-ai motive sa ocolesti.[…]Asa ca lucrurile nu-s foarte-foarte precizate.In orice caz, daca cineva vrea sa se foloseasca de un dar din asta, nu se leapada de Dumnezeu, daca se duce la unul din asta.[…]”
  Iar cu ordinul asta sa zici de un anumit nr. de ori Paraclisul sau alta rugaciune este ghitie(vraja cu lucru sfant).
  Dumnezeu sa va ajute spre toate cele de folos duhovnicesc, iar pe sora noastra si roaba SA Mariana sa o vindece, de fapt sa credeti ca a si vindecat-o, conform SFINTEI SCRIPTURI ca orice cerem sa credem ca am si primit.Nadejde in Dumnezeu.
  Doamne ajuta!

  Reply

 12. D
  decembrie 11, 2009 @ 11:47 pm

  Din pacate pentru cuviosia sa, in aceasta privinta p.Teofil a avut o parere singulara printre duhovnici.

  Reply

 13. Lavinia
  decembrie 12, 2009 @ 12:19 am

  ….asa este

  Reply

 14. ana -maria
  decembrie 12, 2009 @ 5:19 pm

  Imi pare rau pt suferinta Marianei ,dar cum toate sunt ingaduite de Dumnezeu inseamna ca si aici e un rost -un rost pt ca ea sau familia ei sa se apropie mai mult de D-zeu .Mari sfinti au avut parte de suferinte si boli cumplite si asta cu siguranta nu ca pedeapsa ,pt ca doar aveau o viata plina de iubire si credinta pt D-zeu ..Asa ca multa nadejde si credinta !
  V-as sfatui sa va spovediti toti cei dragi Marianei si sa impliniti cu stictete ceea ce va recomanda duhovnicul si s-o pomeniti pe Mariana la sf maslu si sf liturgie ,daca duhovnicul permite .Dumnezeu sa va ocroteasca!

  Reply

 15. alexandu
  decembrie 13, 2009 @ 6:30 pm

  AlexTM, sa ma ierti dar faptul ca te rogi incontinuu la patul bolnavei nu este absolut nici o vraja! Esti in confuzie, intreaba preotul. Iar partea cu bioenergia trebuie sa dispara din capul tau cat mai repede caci aceasta este vrajitorie. Singurul leac este rugaciunea necontenita. Doamne-Ajuta!

  Reply

 16. AlexTM
  decembrie 14, 2009 @ 12:26 am

  Mai fratilor, eu nu am zis de rugaciunea necontenita ci am zis ca daca zici de un anumit nr. de ori este ghitie nu am zis sa nu se roage necontenit.In legatura cu bioenergie am zis raspunsul Parintelui Teofil Paraianu, iar despre consultarea unui preot, l-am consultat pe Parintele Cleopa.Vedeti aici nu vedeti darurile lui Dumnezeu pentru fiecare om.La fel cum zicea si Pararintele Teofil, eu nu cred ca ceva bun poate sa vina de la diavolul, frumos avem in Sfanta Liturghie urmatorul text din rug. Amvonului: „ca toata darea cea buna si tot darul desavarsit de sus este pogarand de la Tine Parintele Luminilor.”
  Doamne ajuta!

  Reply

 17. florinm
  decembrie 14, 2009 @ 12:42 am

  AlexTM,
  Multora li s-a aratat diavolul in chip de inger, in chipul Maicii Domnului sau chiar in chipul Mantuitorului. Multi din aceia s-au inchinat acelor aratari, fiind siguri ca n-ar putea sa fie altcineva decat cei care credeau ei ca sunt.
  De asemenea, si vrajitoarele, adesea aduc acasa soti adulteri sau impaca familii destramate. Ce poate fi rau aici? Pai aparent nimic, numai ca dupa aceea, pentru ca acel lucru bun s-a facut prin vanzarea unui suflet, s-au intamplat lucruri si mai grave: crime, boli foarte grele, relele s-au dus „pe” copii etc.
  Deci nu orice NI SE PARE noua ca e bun, chiar e bun.
  Multe „babe” practica topirea cositorului pentru insanatosirea cuiva, pentru ca sa-i mearga bine. Sa nu confundam lucrurile. Asa cum a spus si fratele D, parerea pr. Teofil in privinta bioenergiei e „cam singulara” printre duhovnici. Daca vrei vindecare, du-te frate la sfintele moaste ale unui sfant, roaga-te cu lacrimi acolo si vei cunoaste energia divina, nu cea a chakrelor sau cine stie care…
  Daca vrei sa cunosti mai multe, citeste – sunt destule materiale ortodoxe pe internet, care explica de ce bioenergia este vrajitorie. Si Danion Vasile a scris despre asta. Doamne, ajuta!

  Reply

 18. ADINA
  decembrie 14, 2009 @ 7:59 am

  Va sfatuiesc sa mergeti la Aiud sa cereti de acolo ulei sfintit.Eu in anul acesta chiar am simtit o minune pe propia mea piele. Ma durea genunchiul drept foarte rau cand ma ridicam de la rugaciune.Doctorul mi-a spus ca trebuie sa fac fizioterapie si daca nu trece injectii in genunchi.Cum faceam fizioterapie si pentru spate (in luna aprilie era asta)eram satula de tratamente si am zis ca nu mai fac nimic pentru genunchi, merg la Aiud. Zis si facut. Am luat concediu si am plecat. Parintele de acolo mi-a dat o mica sticluta de ulei sfintit.Si incepand de atunci ma ungeam seara cu ulei pe genunchi, cand puteam.Ma rugam in acelasi timp.Cu timpul am observat ca nu ma mai doare. Si acum ma simt foarte bine.Aveam dureri foarte mari, abia puteam sta pe piciorul drept.
  Parintii fetei ar putea contacta un duhovnic , sa se spov. si sa se impartaseasca.Doamne ajuta.

  Reply

 19. Adriant
  decembrie 14, 2009 @ 9:53 am

  Multumiri tuturor celor care,prin mesaje sau rugaciunea lor anonima si nestiuta,au ajutat-o pe Mariana.Sambata noaptea ea ne-a parasit,suferinta ei pe aceasta lume luand sfarsit.Sa-l rugam pe Dumnezeu sa o aseze acolo unde nu este durere si nici intristare si sa-i mangaie pe parinti si toti cei apropiati ei.Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

  Reply

 20. florinm
  decembrie 14, 2009 @ 12:22 pm

  Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

  Reply

 21. ilieradu
  decembrie 14, 2009 @ 5:27 pm

  bunul DUMNEZEU sa o ierte!

  Reply

 22. AlexTM
  decembrie 14, 2009 @ 10:04 pm

  Dumnezeu sa o ierte si sa o bucure cu Sfintii Sai!
  Cat pentru cei care ma condamnati ca nu am citit despre bioenergie va spun eu pararea mea, internetul este plin de prostii mai ieri gaseam pe unele site-uri ca Parintele Cleopa este facut eretic, iar pe alt site Parintele Teofil este facut tot eretic.
  Sfatul meu este sa cititi JURNALUL FERICIRI si DARUIND VEI DOBANDI si nu uitati marea Bunatate a Lui Dumnezeu, nu va mai faceti pe voi dumnezei sa hotarati voi ce si cum.
  Nu tot ce zboara se mananca!

  Reply

 23. D
  decembrie 15, 2009 @ 12:37 am

  Dumnezeu sa o ierte !

  Reply

 24. D
  decembrie 15, 2009 @ 12:40 am

  AlexTM – daca am vorbi dupa mintea noastra am putea gresi. Dar mai citeste si altceva decat p.Teofil,si poate iti schimbi parerea.

  Iar despre bunatatea lui Dumnezeu, ea se manifesta DOAR IN ADEVAR , frate !

  Reply

 25. Lavinia
  decembrie 15, 2009 @ 12:54 pm

  @Alex Tm

  Indreptarul de spovedanie al Parintelui Cleopa: „….Am practicat yoga, arte martiale, dianetica, bioenergie, parapsihologie, radistezie, telepatie, hipnotism si alte asemenea acestora. Am indemnat si pe altii la asa ceva.” Sunt trecute la nr.14.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *