Skip to content

6 Comentarii

 1. Laura Stifter
  iunie 3, 2017 @ 7:34 pm

  Da, Nicoleta mi-a fost colegă la Teologie. Și, da, este un suflet minunat! Merită din plin tot sprijinul financiar și moral!
  Dumnezeu să fie cu tine, Nicoleta noastră dragă!

  Reply

 2. ZECU
  iunie 7, 2017 @ 8:26 pm

  Buna seara,

  Mama mea a fost avocata (acum este la pensie) si v-ar putea ajuta cu sfaturi si/sau recomandari.
  Pentru aceasta va rog sa-mi lasati numarul dumneavoastra de telefon pentru a va contacta in scopul unei discutii telefonice sau fizice.

  Reply

 3. Enculescu Nicoleta
  iunie 9, 2017 @ 9:25 pm

  Doamne, ajută! Bună seara! Un număr de telefon: 0746398753.
  Vă mulțumesc, din suflet!

  Reply

 4. ZECU
  iunie 23, 2017 @ 1:37 pm

  Buna ziua,

  V-ati adresat in scris inspectoratului scolar si Ministerului Invatamantului pentru reglementarea situatiei privind orele efectiv lucrate si care nu corespund jumatatii de norma la care aveati dreptul?

  Reply

 5. Enculescu Nicoleta
  iulie 27, 2017 @ 11:44 pm

  Doamne, ajută!
  De-abia, de-abia cei de la Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu” au corectat, după două luni de tergiversări, de drumuri făcute la Tribunal, la școală, la Casa de Pensii. Cu aceste două luni, s-au depășit termenele impuse de cei de la Tribunal și nu știu ce va fi în final. Acțiunea mea (solicitarea de anulare a deciziei Casei de Pensii) a fost respinsă de către cei de la Tribunal, pentru aceste motive: întârzierea depunerii actelor cerute, la dosar. Acum … nu știu ce va fi…
  O altă problemă, mult mai gravă: cei de la școala 81 nu au modificat încă (ca să-mi dea cei 25% reținuți din salariile bugetarilor în perioada 2008 – 2010, m-au trecut, în documentele dumnealor, ca lucrând cu normă întreagă, fără contract, în anii când deja lucram în altă parte cu jumătate de normă sau chiar și atunci când nu lucram, pentru că nu mă puteam deplasa și nici nu aveam voie să lucrez) ce au înregistrat eronat în actele dumnealor…

  Reply

 6. Boitos
  august 7, 2017 @ 7:00 am

  Nicoleta, daca crezi ca esti in drept sa primesti cei 25% din salariu atunci sa faci o adresa catre Parchet si eu zic ca se rezolva.Spune problema asa cum e si te duci cu adresa gata facuta, nu o faci tu acolo asa cum vor ei , dar scrii amanuntit probleme tale.Parchetul trimite adresa la Politie si mai departe te tii de ei ( ii suni , te mai interesezi, si vezi cum e ).De obicei nimeni nu se joaca cand intervine Parchetul.
  Adica ai niste drepturi care ti-au fost incalcate.
  Sa ai spor !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *