Skip to content

5 Comentarii

 1. Sorin
  iulie 25, 2012 @ 3:04 pm

  Ai dreptate Claudiu. Pentru mulți homosexualitatea e un refugiu și e o dramă cum vezi pe de o parte niște grupări ce se folosesc de acești oameni săraci pentru a promova distrugerea familiei și pe de altă parte grupări religios-fanatice ce nu știu nimic să scoată din gura lor decât că sunt oamenii satanei și vor arde în iad.

  Reply

 2. Administrator
  iulie 25, 2012 @ 4:10 pm

  Așa este Saurian. Homosexualii sunt niște oameni firavi sufletește, slabi, care din diferite motive au ajuns în starea aceasta. Din păcate, așa cum zici, alții se folosesc de ei pentru a-și promova patimile, sau pentru a denigra familia.

  Doamne ajută!

  Reply

 3. Daniel
  iulie 27, 2012 @ 9:26 am

  Aceasta este o patimă ca toate celelalte care, neîndreptată la timpul potrivit, creşte şi ajunge să fie pusă în practică. Adică mai întâi vine gândul „Oare sunt homesexual?” în urma unei astfel de simţiri şi, dacă persoana respectivă nu alungă pornirea aceasta şi nu este îndrumat şi sfătuit că acesta este un păcat de moarte, poate începe să creadă că este normal şi aşa se dezvoltă patima.
  De asemenea şi atitudinea societăţii este vinovată pentru promovarea acestui păcat.

  Reply

 4. Ruben Miclea
  septembrie 10, 2014 @ 12:57 pm

  Claudiu, ai dreptate în cele ce scrii, totuşi trebuie să recunoşti că cei mai mulţi băieţi care cresc în orfelinate nu devin homosexuali, nici cei mai mulţi tineri care fac ani de închisoare.

  Este adevărat că în închisori se practică homosexualitatea, dar la fel de adevărat este că după ieşirea din închisoare, cei mai mulţi deţinuţi aleg femeile, nu bărbaţii.

  Bănuiesc că homosexualitatea este mai răspândită în rândul tinerilor care provin din orfelinate, factori favorizatori fiind relaţia inexistentă cu tatăl, mediul preponderent masculin şi abuzul sexual din partea băieţilor mai mari-

  Totuşi, Bogdan ar fi putut să aleagă să nu dea curs impulsurilor sale, dacă ar fi vrut cu adevărat. Comportamentul homosexual este o alegere.

  Este însă adevărat că Bogdan a fost favorizat în alegerea sa de familia lui şi de societate, care nu l-au iubit, nici nu l-au acceptat cu adevărat.

  Reply

 5. Dan Tudorache
  septembrie 11, 2014 @ 9:34 am

  Ruben, sunt de părere că nu este o contradicție între ceea ce ai susținut tu și ceea ce a susținut Claudiu.
  La fel de adevărat este că în ultimă instanță homosexualitatea este o alegere, precum și faptul că comportamentul homosexual poate fi indus de mediul în care se formează un băiat.
  Acum, întrebarea cred că este aceasta: Cât de mult a favorizat mediul comportamentul homosexual al cuiva?
  Desigur, depinde de la caz la caz: la unii puțin, și foarte puțin, ba chiar deloc, la alții mult și foarte mult. De aceea, în funcție de caz, se pot găsi circumstanțe atentuante sau nu, dar cel mai important este că mergând la cauze, se pot stabili factorii și procesele interne/externe care au dus la instalarea comportamentului homosexual.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *