Skip to content

2 Comentarii

 1. Alina
  octombrie 9, 2015 @ 9:28 am

  Buna ziua. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Povestea mea are rolul de a ma ajuta pe mine ca prin aratarea minunilor pe care le-a facut Dumnezeu in viata mea sa-I multumesc Domnului si totodata, sa arat si altor persoane cum pot fi ajutate cand au probleme de orice fel, de catre Dumnezeu.
  In cele ce urmeaza o sa incep prin va spune povestea mea. Incepand cu anul 1996 mi-a aparut un diavol in vis si eram foarte zbuciumata. Acum 2 ani am nascut o fetita si dupa nastere starea mea s-a agravat, visele au fost din ce in ce mai dese, mai puternice, am inceput sa fiu depresiva, nu mai puteam sa dorm noaptea, eram dependenta de medicamente antidepresive. Dupa 6 luni, intr-o noapte cand dupa ce am avut un nou vis, m-am trezit ca de obicei si am citit Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nectarie si apoi m-am culcat si am visat urmatorul vis: in vis eram urmarita de diavol peste tot si cand nu mai aveam cale de scapare am ajuns la o casa cu o fundatie inalta, casa avand doua usi de lemn. Si usile au fost deschise din interior de Fecioara Maria. Eu, impreuna cu mai multe femei eram jos langa fundatie iar Fecioara Maria ne-a zis intrati, apoi a chemat un barbat care era in casa sa ne ridice pe fiecare. Am fost ridicate toate, eu fiind ultima ridicata si am intrat apoi in casa unde era o lumina puternica apoi s-au inchis usile in urma noastra si am scapat de diavol.
  Dupa visul acesta, cosmarurile s-au inmultit, starea mea s-a inrautatit foarte mult, si eram atat de disperata, mi-era si frica sa nu-i fac in vreun fel rau fetitei mele, dar in urma visului salvator mentionat mai sus, aveam totusi speranta ca undeva voi fi salvata.
  La aproximativ inca 6 luni de la visul salvator, m-am hotarat sa ma duc la parintele Pomohaci la Mosuni desi nu l-am vazut niciodata in realitate ci numai la televizor, pentru ca am auzit de la o ruda ca parintele prin rugaciunile lui a ajutat-o pe sotia lui sa ramana insarcintata dupa ce s-a chinuit mai multi ani sa ramana insarcinata. Cand am ajuns la biserica la Mosuni si asteptam sa intru la parintele mi-am dat seama ca biserica era casa din visul meu, si usile erau la fel, parintele se ruga, femeile se rugau si era o stare de credinta cum nu am mai vazut pana in momentul acela. Am reusit sa intru de prima data la parintele fiind ultima pe care a primit-o la dansul, exact ca in visul meu sambata la amiaza. Din momentul cand am intrat la parintele si a discutat cu mine, apoi am inceput rugaciunile, canoanele, iar parintele se ruga pentru mine, facea dezlegarile vineri noaptea pentru toata lumea, toata viata mea s-a schimbat, in primul rand am scapat de diavol, a avut din ce in ce mai putine aparitii, nu mai sunt depresiva, nu mai iau medicamente si cel mai important pot sa comunic mai bine cu Dumnezeu si cu Fecioara Maria.
  Pe mine m-au ajutat foarte mult si urmatoarele rugaciuni in salvarea mea. Aceste rugaciuni de consfintire au fost transmise de catre Fecioara Maria la 6 vizionari de la Medjugorje din Bosnia-Hertegovina, in 1983 si continua sa ne dea mesaje si in ziua de astazi la fiecare aparitie.
  “Copii iubiti, in fiecare dimineata, spuneti-I lui Iisus:
  .”
  19.04.1983
  “O, Maica mea, Maica a bunatatii, iubirii si milostivirii, Te iubesc nespus si ma ofer Tie. Prin mijlocirea bunatatii Tale, iubirii Tale si a harurilor Tale, salveaza-ma. Vreau sa fiu al Tau. Eu Te iubesc nespus si ca Tu sa ma ocrotesti. Din adancul inimii mele Te rog, Maica a bunatatii, da-mi harurile necesare pentru a putea iubi fiecare persoana asa cum Tu L-ai iubit pe Iisus Hristos. Te rog da-mi harul de a fi plin de mila asemenea Tie. Ma ofer cu totul Tie si doresc ca Tu sa veghezi asupra fiecarui pas al meu, intrucat Tu esti “Cea plina de har”. As vrea sa nu uit niciodata acest har, iar daca vreodata il voi pierde, Te rog ajuta-ma sa il redobandesc. Amin!
  28.11.1983
  “ O, Inima Neprihanita a Mariei, arzand de bunatate, arata-Ti iubirea fata de noi. Fie ca flacara Inimii Tale, o, Marie, sa se reverse asupra tuturor oamenilor. Noi Te iubim mult. Intipareste in inimile noastra iubirea adevarata, astfel incat sa Te dorim mereu. O, Marie, umila si smerita cu inima, adu-Ti aminte de noi cand suntem in pacat. Da-ne prin mijlocirea Inimii Tale Neprihanite sanatatea sufleteasca. Fa intotdeauna sa putem privi la bunatatea Inimii Tale de mama si sa ne convertim prin mijlocirea flacarii Inimile Tale. Amin!
  “ Iisuse, stiu ca esti plin de milostivire si ca ne-ai oferit iubirea Ta. Stiu ca Tu ne implori permanent sa nu ne pierdem. Prin mijlocirea Inimii Tale, fa ca toti oamenii sa se iubeasca, fa sa dispara ura dintre persoane. Arata-ne Iubirea Ta. Noi toti Te iubim si dorim ca Tu sa ne ocrotesti prin Inima Ta de pastor si sa ne eliberezi de orice pacat. Iisuse intra in fiecare inima! Bate, bate la poarta inimii noastre. Fii rabdator si nu renunta niciodata. Noi suntem inchisi pentru ca nu am inteles Iubirea Ta. Tu bate in continuare. Ajuta-ne bunule Iisuse, sa Iti deschidem inimile macar in momentul in care ne amintim de suferinta si de jertfa Ta indurata pentru noi. Amin!
  Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o pentru a citi aceste randuri si sper sa va ajute si pe dumneavoastra in orice situatie.

  Reply

 2. sharbinsk
  octombrie 9, 2015 @ 9:49 pm

  Fraților nu știu cum să interpretez mesajul AlineiA, dar plec de la premisa că e un om de bună-credință care caută sincer să se apropie de Dumnezeu.

  @AlinaA
  Din text străbat anumite carențe, nu menționezi nimic despre faptul că ai avea un duhovnic în povestea asta, dar dacă o rudă te-a convins să mergi nu cred că ai întrebat vreo față bisericească în privința asta.
  Apoi părintele Pomohaci este un preot controversat nu e limpede când mai are timp și să cânte versuri lumești despre dragoste și să se pregătească pentru dezlegări sau care e situația lui conjugală în acest moment.

  [u]Dezlegările Sfântului Vasile cel Mare nu se pot citi fără post și pregătire, sau trăind într-o stare de cochetărie cu divertismentul.[/u]

  Păi mă uit la unul din cei mai mari duhovnici ai neamului, [u]Părintele Argatu, trăia într-un post continuu iar văduvia a petrecut-o în mănăstire unde asceza permite rugăciuni puternice. [/u]

  [i]AlinaA
  „si cel mai important pot sa comunic mai bine cu Dumnezeu si cu Fecioara Maria.”[/i]

  Aici iarăși sună ciudat, în ce sens comunici ?

  Nu mai spun că sunt povețe clare să nu ne încredem în vise sau viziuni, mai ales dacă ne confruntăm și cu o depresie.
  [b]Biserica NU e împotriva tratamentului sau pentru întreruperea lui forțată atunci când el este necesar ci e pentru conlucrare cu specialiștii, fiecare în planul său.[/b]

  Dacă ai fi zis că ai fost la dezlegări în marile obști monahale din țară sau la Muereasca, biserica ce aparține Frăsinei unde femeile au acces, lucrurile mai aveau o credibilitate.

  Apoi viziunile de la Medjugorje nu sunt acceptate în ortodoxie, mai bine ia-ți un duhovnic care să te călăuzească pas cu pas.

  Îți spun sigur că mai există persoane care se ocupă cu plasatul de hârtii cu rugăciuni de la Medjugorie prin bisericile ortodoxe, dar hârtiile sunt îndepărtate și arse, nici nu se stă la discuții când le găsesc de oamenii care se ocupă de întreținerea lăcașului.

  Poate ai vrut să ne ajuți, dar nici articolul sub care ai postat, nici situația în care te aflii nu impunea o soluție pe care în definitiv nu a solicitat-o nimeni.
  Te rog să urmezi recomandările [b]medicului[/b] și să-ți lămurești situația cu un duhovnic cu multă răbdare pentru ca starea de sănătate să nu se agraveze.

  Din postare pare o reclamă pentru părintele Pomohaci, sper să nu fie cazul.
  Iertare dacă am înțeles greșit, să nu te necăjești.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *