Skip to content

7 Comentarii

 1. Veronica
  august 2, 2010 @ 11:05 pm

  Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu pe noi de asa ceva!
  Doamne ai mila! Amin!

  Reply

 2. Alexandru
  martie 17, 2011 @ 8:46 pm

  Atunci care e medicamentul ?

  Reply

 3. Claudiu
  martie 17, 2011 @ 9:02 pm

  Salut Alexandru,

  Şi rugăciunea şi Sfânta Euharistie sunt medicamente extraordinare pentru sufletul şi trupul omului. Contează efectul pe care-l au aceste medicamente asupra noastră, iar acest efect depinde de voinţa noastră, de felul în care ne raportăm noi la rugăciune şi la împărtăşirea cu Trupul şi Sângele Domnului.

  Dacă recitam mecanic dintr-o carte de rugăciuni, cu siguranţă nu vom beneficia de efectele benefice ale rugăciunii. La fel dacă ne împărtăşim nepregătiţi şi cu nevrednicie.

  Doamne ajuta!

  Reply

 4. Guest
  martie 17, 2011 @ 11:53 pm

  @ Claudiu,

  "-)acă recitam mecanic dintr-o carte de rugăciuni, cu siguranţă nu vom beneficia de efectele benefice ale rugăciunii. La fel dacă ne împărtăşim nepregătiţi şi cu nevrednicie."

  Nadajduim ca Domnul face pogoraminte pentru neputintele noastre, vazandu-ne dorinta arzatoare de a trai cu El, si ce nu putem face noi face El, pentru ca doreste mantuirea turturor. Dar trebuie sa ne-o dorim si noi, si sa ne-o lucram dupa puteri.
  Iertati !
  Doamne ajuta !

  Reply

 5. crash
  martie 18, 2011 @ 9:23 am

  [quote]apoi însă, simţind împotrivirea necurmată a trupului şi a diavolului faţă de adevărul dumnezeiesc, cedează în războiul cu aceştia şi începe a se împărtăşi făţarnic[/quote]

  EU AM CEDAT!!!! Nu exista durere mai mare…

  Reply

 6. G.daniel
  martie 19, 2011 @ 6:36 pm

  eu cam citesc mecanic si nu prea reusesc sa tin mintea la rugaciune dar e mai bine decat sa nu citesc deloc,

  Reply

 7. Denisa
  martie 27, 2011 @ 5:48 pm

  La mine a fost invers…nu ma rugam din suflet,ma rugam de teama ca Dumnezeu sa nu se supere pe mine.Abea acum am inceput sa simt lacrimile si durerea pentru tot ce-am patimit,acum am inceput sa comunic cu adevarat cu Dumnezeu.Il caut in toata vremea,pentru ca doar la El gasesc ceea ce am nevoie si nu in oameni. Credeti in Dumnezeu,aveti rabdare si nu va indoiti,ceea ce vreti veti avea.Trebuie sa aveti credinta macar cat un bob de mustar…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *