Despre ce ţi-ar place să discutăm pe site?

{jcomments on}Hristos a înviat !

Vă mulţumim tuturor că sunteţi alături de noi, şi de asemenea vă suntem recunoscători că aproape întotdeauna vă exprimaţi părera prin comentarii la articolele noastre. Acest lucru ne ajută mult, pentru că ne dăm seama unde am greşit, unde am făcut bine şi cum trebuie să abordăm lucrurile în viitor.

În articolele noastre am abordat o gamă larga de subiecte, acoperind prin discuţii la modul general cam tot ce era important. Totuşi mai sunt destule teme care trebuiesc aprofundate sau reluate. Cititorii mai vechi ştiu asta. În schimb cititorii mai noi şi ne-familiarizaţi cu site-ul poate simt nevoia ca să abordăm din nou o parte din temele vechi sau poate vor să ne propună altele noi.

Ca să găsim calea de mijloc între noi cei care scriem, cititorii vechi şi cei noi, ne-am bucura dacă ne-aţi lăsa mai jos, prin comentarii, ideile voastre în legătură cu temele pe care aţi dori să le abordăm.

Ideile voastre le vom transforma în articole cu ajutorul lui Dumnezeu, cât mai repede, şi pe măsura timpului liber pe care-l avem la dispoziţie.

Reînnoiesc invitaţia acelora dintre voi care voiesc a scrie câte un articol pe diferite teme de interes pentru tineri.

Le puteţi trimite la adresa de mail: ortodoxia.tinerilor@yahoo.com

Doamne ajută!

(Claudiu)

(Visited 1 times, 1 visits today)