Skip to content

4 Comentarii

 1. daniel
  aprilie 19, 2011 @ 8:07 pm

  Nu inteleg. Dupa atatea minuni, morti inviati, oameni bolnavi vindecati, evreii nu au crezut (si nici acum nu cred) ca Iisus este fiul Domnului. Ceva nu e in regula … la ce spirit de intreprinzatori au avut evreii in istorie deschideau rapid un mall in jurul lui.
  Imi vin atatea intrebari in minte, de ce ei nu cred si noi credem, in definitiv Iisus a fost evreu si a trait acolo, ei il cunosc mai bine.

  Reply

 2. daniel
  aprilie 19, 2011 @ 8:07 pm

  Mai sunt cateva intrebari pe care nu ai cum sa ti le pui. Ce fel de sacrificiu este acela făcut de un cineva cu puteri nelimitate ? Și atunci în ce constă suferința sa? Chiar presupunând că a ales să nu-și folosească acele capacități magice, ce anume a realizat el prin suportarea unei dureri nenecesare? Vroia să-și demonstreze lui însuși că e un mare stoic?

  Reply

 3. Admin
  aprilie 19, 2011 @ 8:17 pm

  Salut Daniel,

  Maine vom face doua articole unde vom incerca sa raspundem la intrebarile tale, care sunt foarte interesante de altfel.

  Reply

 4. daniel
  aprilie 20, 2011 @ 1:51 pm

  Am citit articolul, foarte interesant si explicit. Ar trebui extinsa aceasta comunicare si in mass-media. Asa da, intelege si omul ceva nelamuriri si intrebari care apar si cand esti credincios si mai putin. Deh, suntem oameni, suntem curiosi, cred ca e exagerat sa spunem ca e similar cu o cadere in pacat. Exploram, dar in fata unor explicatii precum cele de fata poti sa spui: Da am cercetat si oamenii stiu ce sa spun si sunt credibile afirmatiile lui.
  Va multumesc inca o data.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *