Skip to content

11 Comentarii

 1. Laura Stifter
  noiembrie 7, 2012 @ 1:59 pm

  „O prezență notabilă în tabăra noastră a fost Laura Stifter, o tânără cu deficiențe de vedere, studentă la Facultatea de Teologie din București, care a venit însoțită de părinții ei. Laura e un copil tare frumos, o tânără care și-a dedicat toată viața studiului și care are atâta bucurie încât ne copleșește pe noi cei ce nu avem niciun impediment de ordin fizic. Un om care nu cunoaște minciuna, invidia și vorbirea de rău… o persoană care-ți poate vorbi despre Dumnezeu și Biserică cu multă dragoste… Laura este un om frumos și am invitat-o ca la viitoarele noastre tabere / întâlniri să ne țină căte un discurs sau chiar o conferință. Nu am întâlnit pe nimeni asemenea ei… e o adevărată bucurie să stai lângă ea. Ce minuni face Dumnezeu! Ce oameni naște! Dacă toate cele 4 conferințe ar fi fost susținute de Laura, cred că tabăra noastră ar fi fost la fel de frumoasă. Laurei i s-a propus să devină profesoară la Facultatea de Teologie din București și cu ajutorul lui Dumnezeu să facă multă misiune printre tineri. Poate am exagerat cu laudele, dar dacă o veți cunoaște personal îmi veți înțelege atitudinea. Laura este un om talentat, dar n-ar fi reușit să fie așa cum este astăzi fără ajutorul părinților ei, oameni deosebiți, care s-au jertfit toată viață să-i ofere fiicei lor tot ce este mai bun.”
  Doamne ajută!
  Claudiu, îţi mulţumesc din tot sufletul pentru aceste cuvinte atât de frumoase şi sincere pe care le-ai scris despre mine… Sunt profund impresionată! Nici nu ştiu ce să mai spun… M-au emoţionat aceste gânduri şi mi-au umplut inima de bucurie! Le-am spus şi părinţilor mei cât de frumos ai scris despre noi. 🙂
  Întâlnirea noastră de la Sâmbăta a fost şi pentru mine o experienţă minunată, un prilej de bucurie duhovnicească… fără îndoială, cel mai frumos pelerinaj la care am participat până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi participa cu mult drag şi la alte întâlniri ale Asociaţiei Ortodoxia Tienrilor.
  În aceste zile, Dumnezeu mi-a dăruit bucuria de a întâlni oameni minunaţi (în primul rând, pe Claudiu Bălan, care se ocupă cu mult devotament şi entuziasm de misiunea în rândul tinerilor), ne-am bucurat unii de alţii, ne-am întărit duhovniceşte participând la sfintele slujbe, l-am pomenit cu dor şi recunoştinţă pe părintele Teofil Pârâian şi, nu în ultimul rând, am luat parte la conferinţele deosebit de interesante şi ziditoare de suflet, despre care Claudiu a scris mai amănunţit în articol.

  Aştept cu bucurie şi nerăbdare următoarea întâlnire a Asociaţiei O T! 🙂

  Cu mult drag, preţuire şi recunoştinţă,
  Laura Stifter

  Reply

 2. Boitos
  noiembrie 8, 2012 @ 9:57 am

  O, acuma o vad si eu pe Laura si e tare draguta.
  Nu trebuie neaparat sa cunosti personal un om ca sa iti dai seama de el.
  E tare dragura, si se vede ce e bine crescuta si educata.

  Reply

 3. Maria Vicol
  noiembrie 8, 2012 @ 10:43 am

  @draga noastră laura stifter
  Doamne ajută!Mă bucur că ai ajuns cu bine acasă.Îndrăznesc să spun ,alături de cuvintele lui claudiu, că tu pentru mine în această tabară ai fost cea mai mare bucurie,o să te port în sufletul meu şi dincolo de veşnicie,îi mulţumesc Domnului că prin tine mi-a dat încă o lecţie.Alături de claudiu spun ca eşti cea mai minunată persoană de pe sitte,să ne bucurii cu scrierile tale,să ne împărtăşeşti bucuriile tale,necazurile tale,să ne scrii mereu.Eşti atât de gingaşă şi de dulce ,nu ştiu cine nu s-ar topi de dragul tău.Multă sănătate îţi doresc,curaj şi să împărtăşeşti şi altora din lumina pe care Domnul a pus-o în sufletul tău pe care îl îmbrăţişez si-l sărut cu bucurie şi mulţumire!

  @claudiu admin.
  îţi mulţumesc claudiu pt tot,am primit atâta bucurie în acel loc atât de minunat,îţi mulţumesc din suflet pt ajutorul de a ajunge acolo,ai fost minunat aşa cum eşti tu mereu,Domnul să-ţi ajute mereu în toate!
  iertare şi ţie şi faţă de toţi care am greşit!

  Reply

 4. Danut Belu
  noiembrie 8, 2012 @ 10:51 am

  Doamne ajuta! Cu adevarat Simona ca scumpa domnisoara Laura e draguta, chiar tare draguta… In viziunea mea, e mult mai mult, e minunata, e geniala… si nu consider ca exagerez. Bunul Dumnezeu ne-a binecuvantat sa o cunoastem pe sora Laura ca sa fim mai constienti ca Lumina-Hristos e REALA, e duhovniceasca, nu doar materiala, palpabila cum vor cei ce refuza sa creada. Laura, e dovada vie ca harul lucreaza si frumusetea omului sta in iubire, in credinta, in comuniunea cu Duhul-Sfant. Laura e un model, e un exemplu pentru noi, nu ca sufera de ceea ce suferea si iubitul Parinte Teofil Paraian (lipsa vederii) , nu din cauza aceasta, ci este un exemplu fiindca traieste concret CREDINTA. Am fost foarte impresionat si de tanarul orb prezentat de Parintele Mihail in prima seara, insa Laura e mai speciala, e deosebita… si ma bucur ca este un intelectual crestin in devenire. Si eu pacatosul si ticalosul , sunt student la teologie, am citit destule carti, am avut nesimtirea sa si public o carte de versuri… am fost si dj (deci foarte deschis cu lumea) … etc. , insa nu ma pot exprima asa frumos ca Laura. LAURA ESTE HARUL IN PERSOANA. Laura ne demonstreaza ca Bunul Dumnezeu este prezent in om prin a Sa iubire nemarginita si prin harul datator de viata. Multumesc Bunului Dumnezeu ca am cunoscut prin Laura, un om-eveniment si multumesc si fratelui Claudiu pentru Ortodoxia Tinerilor! MARE ESTE DUMNEZEU!

  Reply

 5. Laura Stifter
  noiembrie 8, 2012 @ 11:19 pm

  Dragii mei,
  Vă mulţumesc tuturor din suflet pentru aprecieri, pentru gândurile atât de frumoase şi încurajatoare pe care mi le-aţi adresat!
  Şi eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că v-am cunoscut şi aştept cu mult drag să ne revedem!

  Doamne ajută!

  Hristos în mijlocul nostru!

  Cu mult drag şi prietenie,

  A voastră soră întru Hristos,

  Laura

  Reply

 6. Laura Stifter
  noiembrie 9, 2012 @ 12:09 pm

  Astăzi, pe data de 9 noiembrie, este pomenit Sfântul Mucenic Claudiu, cel care, împreună cu patru prieteni ai săi creştini, şi-a dat viaţa pentru Hristos, în vremea domniei lui Diocletian.
  La mulţi ani, Claudiu, cu ocazia zilei tale onomastice! Pentru rugăciunile Sfântului Martir al cărui nume îl porţi, Dumnezeu să fie totdeauna cu tine, să te întărească neîncetat în dragostea faţă de El şi să-ţi împlinească toate cererile cele spre mântuire!
  Să te bucuri de toţi cei dragi şi, împreună, să vă bucuraţi întotdeauna de iubirea lui Hristos!

  La mulţi şi binecuvântaţi ani!

  Reply

 7. Gheorghe
  noiembrie 9, 2012 @ 5:10 pm

  La multă viață anilor Claudiu!Să te umpli de darurile Sfântului Nectarie!
  Salutări tuturor celor pe care i-am cunoscut în tabără, mai ales băieților care au rămas până luni și împreună am petrecut o seară de neuitat la Sâmbăta (Duminică de la 20 până luni dimineață la 3. sssss Claudiu nu știe :)): ”cît de bine este și cât e de frumos să locuiască frații în unime, căci întru aceasta a făgăduit Domnul viața de veci”, zice psalmistul David.
  Vă îmbrățișăm pe toți: Gheorghe și Ana Butuc.

  Reply

 8. mihaela G
  noiembrie 9, 2012 @ 5:24 pm

  La multi ani, Claudiu! Dumnezeu sa iti dea bucurie si pace in suflet. Sa te pazeasca pe tine, pe noi toti, Dumnezeu si Maica Sfanta si fie ca ceea ce iti doresti sa se implineasca!

  Reply

 9. Grigore Alexandru
  noiembrie 9, 2012 @ 8:01 pm

  La mulţi ani, Claudiu!

  Reply

 10. Claudiu Balan
  noiembrie 10, 2012 @ 9:02 am

  Mulțumesc mult pentru urări tuturor.
  Răspund așa târziu pentru că am avut calculatorul stricat și abia acum am reușit să-l repar.

  Doamne ajută!

  Reply

 11. Stefan_Pacifist
  iunie 24, 2015 @ 7:58 pm

  As vrea sa merg si eu intr-o astfel de tabara

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *