Emanuela: „Sunt cu un baiat de 5 ani si nu s-a intamplat nimic intre noi niciodata”

Dragilor,

Dumnezeu este mare si nu putem noi intelege caile Lui. Eu sunt cu un baiat de 5 ani si nu s-a intamplat nimic intre noi niciodata, desi ocazii au fost si am ajuns pana la punctul de a se intampla si nu s-a mai intamplat. El si-a inceput viata sexuala inaintea mea, iar cand m-a intalnit pe mine asa categorica, a fost pentru el un șoc. Eu plangeam la rugaciune mereu si ma rugam ca Maicuta Domnului sa se indure de noi. El nu intelegea dece? dece? ca e normal, zicea si zice ce legatura are asta cu Dumnezeu? :)) ma facea si sa rad si eu mereu ii explicam si ii spuneam.

O forta inexplicabila mereu a preluat controlul meu si m-am lasat in voia lui caci singura nu puteam sa mai lupt.

Iata ca sunt 5 ani, care unii zic ca sunt nebuna, nu sunt normala; au trecut ca o clipa, am fost departe unul de celalalt si suntem, nu s-a intamplat nimic intre noi si nu trec doua zile maxim fara sa ma auda, sa ma sune. Prin toate testele prin care am trecut(departe, aproape, ispititi, incercati de greutati cu familiile noastre, tavaliti prin toate neajunsurile) si inca lupta nu a incetat , ba e si mai apriga acum.

De curand vroia sa ne mutam impreuna, nu!!!!!!!!

I-am propus sa ne casatorim, el – nu inca!!!!

I-am spus ca o sa plec din tara , da!!! a zis ca asteapta

Dar cine stie ce o sa mai fie, de vom fi pana la urma impreuna sau nu, caci l-am iubit si il iubesc mult, pana la Dumnezeu! Dar.. nimic nu e intamplator dragilor. E foarte important sa stim ceea ce vrem in viata si putini inteleg.

Emanuela

(Visited 3 times, 1 visits today)